seger i jönköping

Helgen har flygit förbi och säsongen är nu även igång i Sverige. Jag körde bara i jönköping i lördags och efter en inte så händelserik tävling så blev det körning i backen de två sista varven. Vi var då några få som var kvar i front på toppen båda gångerna. Sista gången upp var vi 4 kvar varav två mycket starka juniorer (så kul att se!!) och blev strax efter 5 och sen 6 stycken. Sista kilometern var det ingen som ville köra så jag la mig fram och körde hela vägen till mål.. Med 500m kvar hörde jag en crash bakom och i spurten var junioren Frida den enda som kom om mig vilket betydde seger för mig! Efter målgången fick jag höra att det var Malin W som hade vurpat men som tur var blev det bara skrapsår för henne.
 
Såklart härligt att få till en seger på sverigepremiären och första segern i Hitec tröjan dessutom!
 
Igår blev det en liten tripp till torp för lite shopping och sen tv tittande resten av dagen då Paris Roubaix gick av stapeln och det med min kärlek på startlinjen! Två crasher för honom blev det men han är okej som tur är. Fick se hans rumpa en del i början av sändningen, snyggaste rumpan i proffsklungan! ;)
 
Vad händer då härnäst? Hela april är lite tävlingsuppehåll för min del med hela 3 veckor hemma! De enda jag ska köra är norges cupen om 2 veckor med laget. Jag har nu snart varit hemma i en vecka och det är verkligen skönt att få slappna av lite under en lite längre period. Det tar mentalt att resa runt och ibland är det bra med en pause. Speciellt då jag har en period med väldigt fina tävlingar framför mig med start i luxenburg 2-4maj. Bland annat några etapplopp väntar nu innan SM.
 
Några bilder från Wilson.
 
 
 
pusspuss /S

Kommentarer:

1 Katja:

Grattis :D Du är så himla stark!

Kommentera här: