vilodag

Idag har jag haft vilodag och har legat vid poolen i ett antal timmar. Smarta tjejen här tog inte på solskyddsfaktor så hon är röd som en kräfta på bröstet, magen, i pannan & på smalbenen! Dom allra konstigaste ställena med andra ord! Men mer om detta imorgon nu måste jag sova! Godnatt på er!
pusspuss /S

urbino med finfina ben!

Sitter på hotellrummet med moster nu efter lunchen. Linnea och Pontus är fortfarande ute. De vart mediumgruppen även idag och jag har känt mig pigg nästan hela vägen! Vart lite trött i mitten men de gick snabbt över. Idag vart det iaf en sväng till Urbino, 4 timmar var vi ute och jag kunde köra på som jag ska! Helt underbart!! Att dessutom vara först uppför sista backen (5km lång) gjorde de hela ännu bättre. Så jag har fått lite besked av kroppen att den vekar bra ändå. :) Har fått ett par riktigt härliga utförslöpor också, i den första hamna vi dock bakom en lastbil som vi kom om i näst sista svängen. Andra backen hamna vi bakom 3 bilar, först kom jag om två av dom och sen den sista precis innan backen va slut. På stora vägen när vi hade några kilometer kvar bara så var ganska många pigga och vi fortsatte trissa och köra på lite som vi hade gjort innan och det kändes riktigt bra! Även om man känner att man inte är van vid farten i benen så vart de ändå helt okej och inte minst roligt!! Så jag är riktigt glad efter dagens pass! De här behövdes! Dessutom slapp vi regnet också. Man såg på vissa ställen när man såg ganska långt att de regna men vi slapp som sagt. Dock inte så mycket sol idag men de vart kortbent och armvärmare ändå.

När jag kom hem och hade duschat skulle jag platta håret men såg till min fasa att plattången verkar ha gått sönder!! Inte okej!! Den kosta 800-900hundra och är inte änns ett år gammal. Så just nu är jag lite trött och irriterad...
Men som sagt, underbar cykeltur idag!!
pusspuss /S

Har inga bilder från när vi cyklar ännu.
Ska sno Smulans och några andras när veckan är slut tänkte jag.
Här bjuder jag på en bild i från etty soligt urbino förra året.
Ingen sol idag som sagt men hade ändå 20 grader. :)

san marino

Igår var de ju måndag och San marino stod på tur. De är nog den bästa backen jag vet, jag älskar den! En 12km (ledarna har alltid sagt 7 men Anna mätte 12 igår) lång backe upp till toppen av San marino. Jag testade att köra tvärt emot söndagen alltså att börja lugnt och sen se hur kroppen känns. Så "små backarna" fram till San marino backen körde jag väldigt lugnt och precis på gränsen till att inte få mjölksyra. Jag lät bli att gå fram och dra och sånna saker. Sen när vi kom fram till backen då så började jag försiktigt som innan men testade att köra på lite lite grann. Så stannade vi efter 1 km och så sa dom vart vi skulle stanna nästa gång och så. Så bar det iväg igen och denna gången körde jag lugnt igen till att börja med men kände ganska snabbt att jag kunde trycka på mer så de gjorde jag. Till slut blev det att jag körde mer än halva backen i ett bra tempo, inte som jag brukar men nästan. Det kändes riktigt bra faktiskt! Jag vart hyffsat pigg hela vägen sen. Dessutom har jag inte känt mig lika slemig igår efter de och inte heller idag nu på morgonen! Det var precis som det vända i botten av backen där! Men jag hoppas inte för mycket utan tänker öppna lugnt idag också för att se hur kroppen känns idag. Imorgon är det dessutom vilodag!

Nu ska jag slänga på min cykelkläderna och hoppa upp på sadeln. Tyvärr verkar vädret inte vara med oss lika bra som i söndags och igår men vad kan man begära liksom?
pusspuss /S