helgen

Ja i fredags blev de tentafest med Liza bland andra. Vart en helt okej kväll på kullgrens, massa snack med andra ord! Igår gick de inte i många knop för denna tjejen. Sov till 12, sov mellan 15.30-18 och somnade vid 12. Idag vaknade jag vid 12.20 (alltså 13.20 eftersom de är vintertid från och med inatt). Så jag är ganska utvilad ja. Dessutom verkar de bli en lugn vecka i skolan, har typ 4 föreläsningar att se hemma och en i lidköping. Tog tag i morgondagens jobb idag så de slipper jag imorgon. Jag ligger i fas igen känner jag. Skönt att göra de nu när två nya kurser ska påbörjas!
Har hunnit med lite trainer idag också och imorgon börjar mitt schemalagda träningsschema. Känns bra! Årets gråaste månad startar imorgon.

pusspuss
/S

tenta nummer två -check!

Så skönt att slippa tänka på tentor ett tag framöver! Nästa är i december, antagligen omtenta på dagens men de är ett senare problem. Gick iaf bättre än jag trodde! Tror jag iaf. Firade att vi har gjort dom två första tentorna med Linda och Emelie med en god lunch. Ikväll ska jag fira med min bästa Liza! Jag gillart!

pusspuss
/S

one of those days

Everyone keeps saying "Nothing helps but time"
Time is all I own

So I crawl underneath my blanket where I can hide away
I know I can't take it 'cause I see now
It's just one of those days

I can't stop seeing your face
I can't stop seeing your face every place

pusspuss /S