solhäng på altanen

Efter en dag i solen har nu molnen kommit in över ön och temperaturen har sjunkit ganska mycket. Kanske var det lika bra eftersom jag har suttit i solen i nästan 3 hela dagar nu. Känns skönt att få tillbaka färgen man hade skaffat sig innan man åkte ner till ett regnigt Holland och dessutom bli av med den västa cykelbyxbrännan! Det är ju kanske inte den charmigaste delen av cyklandet får jag säga. ;)
Blir nog en sväng på min kära focus om en stund när jag har smält maten lite så får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda.

;)
pusspuss /S

i think im in love with this feeling!

Internet har varit borta heela förmiddagen så jag har hunnit med att städa massor, vart på ärenden och handlat mat efter jobbet imorse. Har även fixat i ordning på altenen som innan var full med saker men nu är här så fint så! Nu sitter jag i solen efter en god lunch och väntar på att stenungsundstidningen ska komma hit och intervjua och ta kort. Kändisen själv blev även intervjuad av bohusläningen igår så den tidningen får ni som bor i området läsa imorgon! Höhö ;)
Älskar att solen skiner och att temperaturen är hög, älskar att jag är hemma på orust och jag älskar att leendet på läpparna inte försvinner!

pusspuss /S