sista dagen på ett härligt år♥

Gott Nytt År mina kära vänner! ♥
Kvällen hos Amanda igår var hur mysig som helst, riktigt trevligt! Kom hem ganska sent och hamnade i sängen med en gång. Hade faktiskt lite ont i halsen under kvällen men idag verkar det vara borta igen, min kropp är helt konstig när det gäller det där. Blir så trött på det. Idag har jag iaf redan hunnit vara på torp och handlat lite mat med mor min då mormor kommer på nyårslunch idag. Sen blir det middag med mina fina pojkar och underbara Amanda hos Bagge eller Magnus ikväll. Känner på mig att det blir en fin nyårsafton iår. Med dom bästa vännerna. ♥pusspuss
/S

slutet av 2011

Idag blir det en heldag med vänner då jag ska kolla film och äta onyttigt med min vän Erik och sen åka på tjejkväll hos Amanda ikväll. Men först träning såklart. Årets näst sista dag idag. Sjukt. Om drygt 37 timmar är det 2012 och ett helt nytt år igen. Det känns som det är dags för en summering av 2011 här på bloggen inom en snar framtid med andra ord. Efter ett fint år ser jag väldigt mycket fram emot ännu ett bra år nu. Det känns som detta året kommer att ge mig minst lika mycket fina minnen och nya erfarenheter som 2011 har gjort.

pusspuss
/S

4h träning

10 i 8 startade jag min träning på gymmet idag och det blev en timma där tillsammans med Johanna. Direkt när jag var klar där så åkte jag till lokalen och satte mig på TCn. 3 timmar senare var jag helt färdig i kroppen och knoppen. Känns skönt att ha fått till 4 timmars träning idag och inte ens behövt göra ett tramptag ute i stormen. Även om det är ganska psykiskt påfrästande att köra inne i 3 timmar.. Men med lite olika intervaller lite här och var så går det alltid lite lättare. Sen jag kom hem runt 2 tiden så har jag gått omkring i distanskoma och jag lär göra det tills jag somnar ikväll.

Snyggot på motionshusetpusspuss
/S