sommarlov!

Äntligen är sista tentan klar och nu har jag sommarlov. Inte nog med det har det varit en riktig sommardag med härlig värme också. Ska snart gör mig i ordning för tredje deltävlingen i UCK'up, poängtävling! Det är 4 spurter och 4 bergsprintar vi ska tävla om poäng i! Kommer bli grymt kul!pusspuss
/S

planering för juni

Nu är vi snart inne i juni och just nu är det tävlingar efter varandra hela tiden, så här kommer min planering för den närmsta månaden.
2-4 juni: Östfold 3-dagars (NOR).
5 juni: Mumien GP (funktionär).
6 juni: Nationaldagsloppet.
10-13 juni: Traningcamp med Team water, land en dijken i Belgien.
16-18 juni: Ster zeeuwsche eilanden (Raboster) med Team water, land en dijken (Holland).
22 juni: Tempo SM
25 juni: Linje SM
Jag kommer alltså åka på torsdag-lördag till Norge med Jossan och pappa. Sen vara funktionär på mumien gp och sen köra nationaldagsloppet på måndag. På torsdag åker jag (om det blir med bil eller flyg är inte bestämt än) till holland och är där fram till lördagen eller söndagen innan SM och åker då i princip direkt till dalarna. Kanske sover en natt hemma. Fullt upp och jag gillart! Längtar redan tills jag får åka ner till holland och ha några träningsdagar i ett backigt belgien med tjejerna!

pusspuss
/S

trött, tröttare, sara - hemma!

Jag har varit hemma några timmar nu, sovit och pluggat lite men alldeles för lite. Är så sjukt trött i kroppen och i huvudet efter en lång vecka med plugg, två tentor, spänning och nervositet för holland och sen två sjukt hårda lopp. Lite för lite sömn och dålig mat på det är ju inte det bästa kanske. Men imorgon är sista tentan och efter det är det ett moment mindre att tänka på för ett tag vilket känns väldigt skönt, jag kommer pusta ut big time vid 12 tiden imorgon!!
Jag tar och skriver om racen när jag har lite mer tid och ork, antingen imorgon kväll eller på onsdag.

pusspuss
/S