imorgon bär de av!

Nu är de i princip färdigpackat, lite småsaker kvar bara. Tänkte berätta hur resan ner kommer se ut.
Jag och Pontus kommer åka vid 6 tiden imorgon bitti till uddevalla för att möta upp Ronny och Bagge. Vi packar bilen och åker sen ner till göteborg där vi ska hämta upp Lisa. Sen åker vi ner till helsingborg och äter lunch och hinner förhoppningsvis ta en liten promenad eller så innan bussen kommer från stockholm. Vi åker väldigt tidigt men de kan vara skönt att få sträcka på sig ordentligt i helsingborg innan man åker buss i så många timmar. Från helsingborg tar vi färja till danmark och sen åker vi ner till färjan till tysklad och så fortsätter vi ner tills vi kommer till misano adriatico på lördag.
Nere i Italien visar prognosen på sol och runt 20-24 grader varje dag så jag är väldigt nöjd!

pusspuss
/S

mycket att göra!

Jag har fullt upp nu dom här dagarna och som ni märker så lider bloggen av de, lite mindre inlägg än vanligt. Igår Fixade Johanna med mitt hår och jag är nöjd, ljusare och samma frisyr som innan. Sen åkte jag till göteborg för möte med min dietist och sen träffade jag Lisa och vi gick omkring i stan och shoppade. Vi kommer ha en kanon vecka ihop i italien! Imorgon bär de av och nu ska jag fortsätta packa och förbereda...

Snyggingarna på väg till Italien 2009
pusspuss /S

skövde

Heldag i skövde med riktigt rolig kursstart av företagsledning i butik och sen direkt (sjukt stressad) till träningen, byta om snabbt och sen upp på cykeln! Vi körde på varvet runt bången, jobbigt som bara den!
Har fått nya UCK kläderna nu och j*vlar va snygga!! Kommer antagligen fina bilder från Italien om några dagar så ni kan få se dom. Dessutom har jag fått paket från H&M idag också så jag är nöjd. Trött och nöjd. Godnatt :)

pusspuss
/S