dags att åka hem till snön.. i en dag!

Sista träningen här nere är gjord och cyklarna + ledare är påväg mot belgien igen. Imorgon flyger vi till respektive hem och de som ska köra Qatar mellanlandar en natt i Belgien. Mitt och qatar tjejernas flyg går lite efter fyra på eftermiddagen så de kommer bli en lång dag. 
 
Jag har haft ett fint läger ihop med tjejerna och jag trivs verkligen i deras sällskap, alla tar verkligen hand om varandra!! Men min säng kommer vara skön att sova i, i de två nätterna jag är hemma innan jag åker tillbaka till Spanien med min bror. Blir lite sämre väder än vi haft här där såklart eftersom girona ligger högre upp, men enligt yr.no ska de iaf vara 18 grader ett par dagar och regn endast 1 gång så hoppas det blir så! Men så länge vi slipper snö är jag glad. :)
 
Ikväll väntar resturangbesök med alla tjejerna innan sista natten på hotellet, ska bli skönt att slippa hotellmaten här måste jag säga!!
från gårdagens 4h tur med Siri!
 
 Min nya kärlek, sorry Lasse! ;)
pusspuss /S

torsdagen den trettionde januari

Dagarna går här nere och nu är det bara idag och imorgon kvar med träning innan vi reser hem på lördag. Idag väntar 5 timmar och jag hoppas att jag är okej i kroppen efter ett par hårdare dagar med dålig sömn.. Inatt har jag iaf sovit ca 10 timmar så jag hoppas att det har gjort susen! 
 
Jag ska försöka få lite bilder på vyer och så idag under turen, har inte fått så mycket av det med mig tyvärr! Men om ni vill se mycket härliga bilder härifrån (och så klart senare äventyr under årets gång) så tycker jag att ni ska gå in på instagram och följa både @hitec_products och alla tjejerna i laget, de är alla taggade i mina bilder så det är inte svårt att hitta dom. :)
 
pusspuss /S

snabbis update, igen

Dagarna springer iväg och jag har verkligen inte hunnit sätta mig vid datorn de två senaste dagarna. Igår var det iaf vilodag med photoshoot och fikarunda, idag drar vi igång igen med ett 6timmars pass. 
 
En liten kort sammanfattning men jag måste dra mig igen, dags att byta om! Bilder kommer såklart från shooten men först när jag vet att det är okej (och när jag kan ladda upp?!)
Så länge kan ni hålla koll på instagram @saaaraolsson
 
Snyggingarna, Audrey & Siri!
pusspuss /S