lägenhet i girona!

God kväll!
Jag och mannen är tillbaka i Odense efter en ganska lång resdag från Girona. Vi har spenderat två och en halv dag där med ganska fullt upp. Lasse hade flera saker som skulle fixas och så var vi och kollade på flera lägenheter. Tillslut hittade Lasse den bästa lösningen genom en mindre, och billig, lägenhet mitt i gamla stan som han kommer att ha fram till april-maj någon gång. Jättemysig!! Efter det kommer han att hyra en större, som det ser ut nu blir det möjligtvis en helt ny och superfin lägenhet då. Denna lösningen blir det eftersom våren kommer spenderas mycket i Belgien och ute på vägarna. 
 
Jag ser verkligen fram emot att få komma ut på cykeln runt om girona. Vi hade hyrbil och tog ett varv upp mot lite berg nära staden och det är riktigt fint där. Jag har ju varit på läger i Lloret de mar, inte så långt därifrån och har cyklat lite runt där innan och det är kanonvägar att träna på! Det kanske blir att jag åker ner en vecka eller två när mannen är i sydafrika och får lite timmar i sadeln i lite bättre klimat än hemma! Någon som vill med? ;) 
 
Nu väntar julfirande med mera den närmsta tiden!
Den där fina på uteservering, mitt i december!
pusspuss /S

snö & bana

Dagarna rullar förbi och jag befinner mig just nu nere i Danmark, efter en månad ifrån Lasse var det skönt att se han igen! Jag har hunnit med att se på ett UCI race på banan här nere och idag skulle vi egentligen åkt dit igen för danmarksmästerskap men med en småsjuk Lasse blir det inget av med det, vi får se om det blir något imorgon istället. Vi har shoppat julklappar och haft det allmänt mysigt när vi inte har vart iväg till ballerup.♥
 
Innan jag kom ner hit hann vi få årets första riktiga snö, den försvann lika fort som den kom men jag hann med att få mig en tur på cykeln i nysnö innan de var borta. Jag minns inte sist jag körde när det var snö, måste vara minst 5 år sen!! De var kul till en början men sista timman när det kom regn och blev omöjligt före så var det inte så kul längre ;)
 
Innan jul är det fullt program med ett par dagar i Girona för lägenhetsjakt och så bland annat. Älskar att han är hemma igen, min man! :)
 
 
pusspuss /S