livstecken från italien!

I förrgår kollapsade min datorladdare så nu får de bli mobilblogg här så länge.. Därför rekommenderar jag att läsa twitter då med då de är mer lättilgängligt just nu för mig och antagligen mer uppdatering. Allt bra hemma hoppas jag? Här är det strålande med bra väder, skön cykling och bara living life!! Igår vart det 4h och idag 5h, skönt att få till timmar!! 
 
Idag blir de lugnt under eftermiddagen och de känns bra för jag tog liiite slut på energi under träningen idag! Haha! 
Lovar massa bilder när jag kommer hem!!
pusspuss /S från ett underbart italien!
 
 

onsdagen den tjugosjätte september

Är hemma från dagens 8 timmar och det känns skönt att veta att jag inte behöver diska en sak på iaf 1½ vecka! Nu står packa på schemat och imorgon åker jag och Pontus ner till helsingborg och möter upp bussen ner till Italien! Ska verkligen bli såå kul!! Bussen är full och det är ett riktigt härligt gäng som ska med!!
Nu ska jag ta en liten vilostund innan jag sätter igång och packar här!
pusspuss /S

vinst i social media jersey!

Halloj i stugorna!
Orkade inte gå in på datorn igår när jag kom hem och imorse hann jag inte med innan jobbet. Så de har ekat lite tomt här, sorry för det! Har iaf haft en helt underbar helg i Odense, Danmark. Mysig stad och fint sällskap! :)
 
Destu jobbigare var det att komma tillbaka till verkligheten tydligen för idag har jag gått omkring och varit helt klumpig och seg på jobbet. Eller inte seg föresten, jag har varit ganska pigg och snabb. Så bara fumlig helt enkelt. Mina två första glas gick sönder till exempel, inte riktigt likt mig.. Hoppas på en bättre dag imorgon!
 
Btw, jag blev 4a totalt i Social media jersey och vann Tour l'Ardeche tävlingen då de tre första inte kan vara med i enskilda tävlingarnas pris då man kan bara få ett pris var! Så 4a i totalen och vinst i Ardeche racet! 300 US dollar får jag för det! Tack till alla som har röstat på mig!! Glad tjej!! :D Här kan ni läsa om resultatet! http://prowomenscycling.com/2012/09/25/social-media-jersey-winners-rewards-and-dammit-maths-is-hard/
 
Annars så är det två dagar kvar till Italien, ska bli så sjukt skönt! Äntligen träning!! Så idag är det tvätta kläder och kanske börja packa lite smått som gäller.
pusspuss /S