it's time!

Imorgon är det dags, sista träningen är klar och vi har haft möte inför morgondagen. Det kommer att bli en tuff historia och jag är såklart nervös. Första tävlingen för året är alltid speciell. Ser verkligen fram emot att få kicka igång året på riktigt och det känns bra. Vi kommer till start med Elisa, Chloe, Audrey, Ashleigh, Thea och mig. Tyvärr är både Lauren och Emilie sjuka.
 
Wish us luck!!
Från en av test turerna på banan.
pusspuss /S

belgien dag 2

Dagens tur är avklarad och det blev 3timmar på vägar som kommer vara med på lördagens race, några av backarna och några kullerstens vägar. Benen kändes inte helt topp men det gick ändå bra, förvånadsvärt bra uppför vilket jag är glad för. Det är bara det där med kullerstenarna som jag inte riktigt klarar. Jag vet inte vad det är jag gör för fel men jag har aldrig riktigt klarat av dom! Idag fick jag några välbehövda tips av Thea och jag körde idag och tänkte mycket på min teknik. Jag kände en förbättring i slutet även om jag har långt kvar för att bli bra på det. Men övning ger färdighet som de så fint heter. Är mycket glad att ha så fina och bra lagkompisar runt mig som alla tipsar om småsaker till varandra hela tiden. Kände mig rätt pigg trots sega ben och det var först i slutet de gick segare då jag började bli hungrig, men jag var inte den enda som kände så. Mycket kul dag på cykeln!!
 
Nu väntar middag och sen förhoppningsvis en tur till affären. Imorgon väntar ännu en hård dag innan vi har ett par lugnare innan lördag. Det blir träning på hela banan imorgon och jag ser verkligen fram emot att se den.
Dream team!
pusspuss /S

belgium bound

Tidigt imorse (eller inatt...) klockan 03,45 ringde klockan, det var dags att åka till flyget mot Belgien! Flyget gick 6,55 och en mellanlandning i köpenhamn senare så var jag nere i Bryssel och möttes upp av Marc. Vi kom till vårt bed & breakfast som är heeelt fantastiskt fint! Jag älskar det redan! Mycket fräscht och igenomtänkt. Mina lagkompisar har inte kommit ännu, 3 av dom är påväg och så kommer dom droppa in en efter en sedan de som ska köra på lördag. Så idag har jag spenderat tiden ihop med Marc och Juan, vi har lämnat ett par bilar för att bli upphottade med sponsorer och annat. På vägen tillbaka kom vi in en bit på lördagens bana så jag fick se 3 av backarna. Kommer bli hårt men jag ser verkligen fram emot det. Det är riktiga power backar som väntar, branta och inte superlånga, fast de kommer väl kännas som flera kilometer.. ;) 
 
Vi stannade även för lunch och när vi kom tillbaka stack jag ut för att spinna igång benen lite efter resan. Första 45min var riktigt sega då benen kändes som stockar, blev väl inte bättre av att det var motvind heller. Men sen släppte det mer och mer och det ska bli skönt med ett hårt pass i backar och på gatusten imorgon med tjejerna och Marc skrikandes i bilen! ;)
 
Vädret har visat sig från den goda sidan idag med upp mot 13 grader och sol hela dagen. Jag hoppas ju såklart att det stannar så men regnet ska komma redan imorgon så jag kan drömma vidare. Men 10 grader och regn är bättre än 2 grader och regn. :)
 
Nu väntar jag in tjejerna och middag och installerar mig lite.
Såhär kan det bli efter träning när man är ensam och lite uttråkad! Snyggt?!
pusspuss /S