emsan, fizen, plugg & träning

Igår kväll åkte jag in till uddevalla och spenderade lite tid med Emelie som precis hade kommit hem och Liza som kom hem för att träffa henne, ja och mig då. Har inte träffat Emelie på månader!! När jag tänker efter så var de nog maj!! Helt sjukt! Så de vart väldigt mysigt iaf! ♥ Imorse åkte jag till vargön och hämtade upp Linda och sen vidare till lidköping. Föreläsning i organisation och ledarskap och sen gjorde vi grupparbete, började äntligen med marknadsföringen! De är en NIP (nedslag i praktiken) som ska vara inlämnad nästa fredag.. Vi ska ställa massa frågor till chefen på optimera i lidköping (ett byggföretag) och sen analysera i en swat och en pestle-analys. De handlar kort och gott om hur företaget förhåller sig till olika faktorer och hur de är uppbyggt typ. Lite sent ute är vi iaf.. Åkte hem efter de och stack ut och sprang med bror min en sväng. Om till och med han springer fortare än mig så förstår ni kanske hur kass jag är på att springa? ;) Haha! Sen blev de lite bålträning hemma efteråt och jag måste säga att jag känner redan skillnad, ni vet när man kan pressa sig så där extra mycket för att de på nått vänster nästan är skönt? Sjukt jobbigt men så skönt när man är klar!
Ska strax åka till ellös och sova där. Imorgon blir de grupparbete igen.. I vänersborg hos Marcus denna gången. Tror bara vi ska göra en liten komplettering på sem 2 uppgiften så de går nog fort! Full rulle hela tiden ja! Känns iaf som jag börjar komma in i de lite nu och de var verkligen på tiden! Men i helgen hoppas jag få pusta ut lite iaf.. Umgås med mina två tjejer och ha de lite bra!

Om jag vill ha sommar, värme och glädje? Jo tack!
pusspuss /S

utökning i släkten

God morgon!
Har varit vaken i snart en timma nu och har precis ätit frukost. De var min första sovmorgon sen jag vet inte när. Riktigt välbehövligt. Har träningsvärk i axlarna och ryggen och rumpan känns som de kommer lite imorgon.. Men benen känner jag inte av iaf. Idag blir de till att kolla på några föreläsningar här hemma och så får jag förhoppningsvis träffa Emelie och Liza ikväll. Emelie kommer hem från dublin idag och är hemma till på söndag! Så de blir lite girls only time denna helgen och de känns som de kommer väldigt lägligt! Andra roliga saker som händer här är att jag igår (tror jag de var iaf) så fick jag två kusinbarn till, 5e och 6e i ordningen om jag inte misstar mig. Min kusin Håkan fick två pojkar. De där med tvillingar verkar gå i släkten! Pappas syskon Olle och Kristina är tvillingar, Olle har ett tvillingpar, Lars och Håkan, och nu fick ju Håkan också två på en gång. Så helt omöjligt är de ju inte att de blir två med en gång när de blir dags.. Oh herre!

pusspuss
/S

tillbaka i sadeln

Klev precis av cykeln efter en timma på trainern. Har inte suttit på sadeln sen burseryd och de känns så skönt nu! De är den bästa känslan jag vet. Då känns saker och ting lite lättare iaf. Förövrigt har dagen bjudit på jobb tidigt i morse, förberedelser för seminariet, ett stopp på torp på väg till lidköping för lite shopping, seminarium (som jag tror gick väldigt bra, men jag ska inte säga för mycket för då blir de väl komplettering), bil hem och träning nu då. Fullt upp! Imorgon blir lite lugnare, ingen tripp till lidköping eftersom vi bara har handledning i marknadsföringen och de känns onödigt att åka 24mil för att gå på de i en halvtimma..
Nu kallar duschen!Ett par bilder från lördagen.
pusspuss /S