grattis bror min, 24 år!

Sitter nu och äter scones till frukost, precis som nybakat när dom har legat i frysen. Love it! Blir jobb till 4 idag och sen sticker ja in till uddevalla och kör TC. Kollade precis på vädret fram tills onsdag då vi åker till värmen och det ska vara mellan 4 och 11 minus varje dag tills dess.. Kylan kom sent denna vintern och nu verkar den inte vilja ge med sig. Hoppas den är borta efter våra två veckor utomlands. Bokade, på tal om värme, flyget till Italien igår och det blir en dag tidigare än de var tänkt så jag fick boka om så jag får mina tänder två och en halv vecka senare istället men det var inte så mycket att göra åt det. Vad gör två veckor när jag har väntat i flera år liksom. Kommer alltså flyga till Italien redan på onsdagen den veckan så jag får en extra dag på cykeln! Vore ju dumt att klaga på det! Ska få tummen ur att boka första flyget till Holland denna veckan med. Mycket att tänka på. ;)
Får ta och gratulera min bror på 24 år dagen! Grattis min fina lilla storebror!♥ Tia går, tia går! Som vi säger på orust. ;)pusspuss /S

pass två -check!

De blev ett fint 1 timmas pass på rullen och nu ligger jag med trötta ben i soffan och småkollar på the mentalist. Blir skönt att sova ikväll kan jag lova. Blir upp och jobba till morgonen i köket på henån.

Fick en fråga angående mitt förra inlägg.

Min första tävling som junior, 21 april 2007 i jönköping, så gjorde jag en stor vurpa efter att ha snuddat en felplacerad skylt som var ute på banan med bromshandtaget i 45km/h. Landa med ansiktet före i backen och några av skadorna blev att i princip inget satt som det skulle i munnen. Fick sy 20 stygn i munnen och 7 på överläppen. 4 tänder är borta och det är nu stifttänder jag ska få, äntligen. Har sen dess varit hos tandläkaren fler gånger än en normal person är ett helt liv typ, så det ska bli skönt att slippa det.
pusspuss /S

nya tänder på g, äntligen!!!

Det blev en bra start på dagen med ett TCpass där benen skrek på mig att jag var dum i huvudet typ. 70/20sek intervaller och 15/15sek kan vara de värsta och bästa som finns, hatkärlek. Har dessutom fått 4 nya tider av tandspecialisten och jag är så glad va! Snart har jag helt nya tänder, permanenta!!! De är nästan 5 år sen jag hade det sist, helt sjukt egentligen.
Vi fick klämma in tiderna mellan att jag är iväg och reser nu och sista tiden är dagen innan jag åker till Italien. Det jag är mest glad över är att de som är kvar att göra inte kommer att påverka kroppen med massa läkning och sånt vilket är sjukt skönt eftersom det är nu säsongen börjar dra igång.

Dagens TCpass, nu väntar rullen i kväll.
pusspuss /S