en helg hemma!

God morgon alla fina!
Jag har startat morgonen med frukost med hela familjen och sen vinkat hejdå till pappa och Pontus som åker ner till ystad för att Pontus ska tävla. Jag stannade hemma för de är så sjukt långt ner dit och det var typ 2 tjejer som skulle köra.. Känns inte värt det då. Stannar hemma och tränar och laddar för kortbane SM och U6 som är här näst istället!
Dags att göra sig iordning för dagen nu.
Hoppas ni får en fin helg! ♥
pusspuss /S

fredagen den tjugonionde juni

Morrn sweeties!
Då var det fredag och helg igen. Första helgen sedan januari tror jag, som jag inte har något inplanerat! Ja förutom träning då. Det blir nog att röja en hel del här hemma skulle jag gissa på. Matplatsen är som en enda röra för där håller mamma och pappa på att renovera lite, Pontus har inte kommit sig ut helt ännu för han jobbar så mycket så här står lådor och lite sånt lite överallt, plus att i mitt rum har jag typ 4 ikeakassar med kläder, skor och väskor på mitt lilla golv som jag inte kan göra så mycket med innan Pontus kommit ut. Haha, kaos! Idag är det dock perfekt väder för att röja inne, molnigt! Jag får ingen ro att plocka när det är sol ute som de har varit sen jag kom hem så idag ska jag börja ta tag i lite saker.
Oj va mycket strunt de blev i ett inlägg! ;)
 
pusspuss /S

torsdagen den tjugoåttonde juni

God morgon!
Sitter och äter frukost nu medans Eros springer runt som en galning ute på altanen och här inne, båda dörrarna är öppna så han springer runt runt runt! Haha, så söt.
 
Igår eftermiddag/kväll så fick jag huvudvärk, blev snuvig och så var det väl nästan så jag hade feber. De kom väldigt plötsligt och idag verkar det vara borta. Har ingen aning om vad de kan ha vart? Superkonstigt. Får se om jag åker in till träningen sen eller om jag kör på igen imorgon, vill ju inte få någon skit nu!
pusspuss /S