sm tempot

Så, då var ett av två SM lopp avklarat och jag ligger nu med onda ben i min säng efter en lång dag. Själva loppet visade sig gå riktigt bra fram till vändet, jag hade ett bra tryck och kunde hela tiden ligga på rätt så höga hastigheter. Fram till vändet körde jag ikapp 4 tjejer och det flöt som sagt på bra. Sen gick det riktigt segt på vägen hem men jag tyckte endå jag hade okej fart, med 7-8km kvar kände jag hur krampen var riktigt nära i ena ljumsken men efter en stund fick jag upp farten igen och hade okej fart enda in i mål. 
 
Jag låg först när jag kom imål och höll ledningen enda till de 5 sidade tjejerna kom. Mitt mål var ju topp 5 så jag kunde bara hålla tummarna för att jag skulle slå någon av dom, vilket jag inte gjorde och jag fick med mig en 6e plats hem. Vid mellantiden i vändningen fick jag sen veta att jag legat 4, endast 1 sekund från 3an!!! Om man bara hade haft den där toppformen så man kunde hålla tempot hela vägen..! ;P Men men. Jag får vara nöjd med loppet med tanke på att jag tar mig närmare "de stora tjejerna" för varje år och jag tydligen legat och fightats om de ädlare placeringarna ett tag. Jag tog mig ju trots allt upp 2 placeringar från förra året.
 
Nu blir det benen högt och så är det på't igen på lördag! Motivation!
Från Borås CAs facebook.
pusspuss /S

sm-veckan är här!

Nu är den här, SM veckan. Ett av årets stora mål för mig är både tempot och linjet på SM. Jag var i götene/kinnekulle i söndags och kollade in tempobanan och tog ett par svängar upp för kullen. Jag gillar verkligen tempobanan och jag ser fram emot att köra hårt på den på torsdag! Det blåste halv storm i söndags och om det blir samma på torsdag så kommer det vara vinden som gör största skillnaden.
 
Linjet har jag ju kört några gånger förut, till och med ett sm har ju gått där tidigare. Det var 2009, mitt första elit sm, och jag körde min första tävling efter en 10 veckors sjuk-period. Ni kan ju gissa hur det gick, jag och ett par till drog med oss kvastbilen ner till götene igen efter några varv runt kullen. ;) I år känns det som jag har lite bättre chanser än så iaf. 
 
Jag ser verkligen fram emot de kommande dagarna, wish me luck!
 
Senaste SM på kinnekulle, då körde jag för svanesund!
 
 
Karin Aune, Susanne Ljungskog, Sara Mustonen, Marie Lindberg, Jennie Stenerhag, Emma Johansson & Emilia Fahlin. -Förstagruppen.
 
 
 
 
Phuu, de gör ont att bara titta på de här bilderna! ;) 
pusspuss /S

hemma efter en mindre bra vecka

Förra veckan var en tuff en, behöver inte gå in på det känner jag men det var en del saker som inte stämde för mig och då blir det svårt att prestera i berg mellan 2-11km långa... I söndags när jag väntade på att få åka till flyget satt jag och kollade på den sista halvtimman av fynrunt som Lasse skulle köra, hemmabana och allt. Jag hörde dock inte hans namn en enda gång och jag tänkte att han har väl stått av eller så då. Så ringer telefonen och det var hans mammas nummer. Snacka om att pulsen gick upp... Men det var Lasses röst jag hörde säga att han låg på sjukhus, då kunde de ju inte vara så farligt iaf! 
 
Han hade alltså vurpat med en hastighet på 69,8km/h (sista hastigheten på hans garmin). Inte en skråma på varken hjälm eller huvud, ena handen var okej och inga brutna ben. Annars var nästan hela kroppen sårig, öm och knappt användbar.. Stackarn♥ Jag flög som tur var till Danmark och inte hem, så jag fick hjälpa till med det mesta i måndags. Galningen tog sig igår ner till Holland för att försöka sig på ZLM tour men det ser just nu inte helt ljust ut. Viktigast är ju trots allt att bli bra till DM nästa vecka så vi får se vad som händer! Nu får det väl snart vara nog med otur för mannen min!
 
För mig då, det är otroligt skönt att vara hemma igen och jag ser fram emot en längre tid i skandinavien! Nu väntar sista hårdträningen innan SM.
Spot on.
pusspuss /S