cause you feel like paradise and i need a vacation tonight

Britney Spears – Hold It Against Me
De blir en spotify länk för jag orkar inte leta upp på youtube. Jag håller på att tagga för ett lugnt pass på TCn, har vart halvdöd hela dagen så de behövs! Mjukisar och osminkad i skolan säger ganska mycket av hur trött jag är. Tentan säger jag inget om för då kuggar jag väl så jag säger bara att nu får man hålla tummarna. Stanna en sväng på torp på vägen hem och fyndade lite, får ju ha något efter en tenta liksom! ;)

Min säng ska bli såå skön att hoppa ner i
när jag kommer hem igen!

pusspuss /S

3 timmar & 30 minuter tc

De blev 3 timmar coh 30 minuter på TCn igår, något fel har man väl i huvudet om man fixat en sån sak? Men de gick allt bra. När jag kom hem var de bara till att duscha och så kom de gäster. Jag var väl mer eller mindre i distanskoma resten av kvällen.
Om 45 minuter åker jag till vargön och sen Lidköping me Linda för tenta. Känner inte att jag direkt har pluggat till denna tenskan som jag skulle gjort, kanske av förklarliga själ men endå. Skärpning! Denna veckan blir de plugg plugg och plugg...

Världens sötaste småkillar var ju här igår!
pusspuss
/S

söndagen den trettionde januari

Idag blir de fullt upp hela tiden. Distans 3timmar inne, städa lokalen, kalas för Pontus och sen någonstans mellan där så ska de pluggas för tentan jag har imorgon. Känns som de blir en sen kväll ikväll..
pusspuss /S