onsdagen den tretionde juni

Idag har inte hänt så mycket. Har mest myst och så. Ätit nybakat bröd & haft de bra helt enkelt. Ska väl dra mig ner till jobbet om en stund och få de gjort och sen hoppa upp på cykeln är de tänkt.. Ikväll verkar de bli grillning med Liza och co.

pusspuss /S

nya planer för juli!

Jag har precis pratat med Fonny (som jag bodde hos i Holland i våras) och de är i princip klart, om inget händer, att jag kommer få åka omloop van de westheok i belgien 18 juli och tour de limousin i frankrike den 21-25 juli med Rabo Lady Force. Jag kommer köra kortbane SM den 17e och hoppar direkt in i bilen efter tävlingen och åker ner tillsammans med mor och far till familjen Kint för att hinna tävla dagen efter. Hur länge jag stannar vet jag inte just nu, antingen åker jag hem efter frankrike eller så stannar jag och kör något/några race till i holland.
De ska bli riktigt kul att äntligen få tävla några tuffa tävlingar utomlands och få köra med laget där nere. De vart ju inget cyklande i våras så nu är jag lite extra taggad!

Då blir de blå-orange-vita kläder!
pusspuss /S

tisdag

Natten spenderades i uddevalla efter en kväll tillsammans med Liza och co. Fick stå upp ganska tidigt och köra J till jobbet och sen åka hem. Stannade på rotan och köpte ostfrallor & ciabatta med oliver. Mamma hade köpt vattenmelon så vi fick en riktigt god frukost. Hade ju sett fram emot att få ligga i solen idag men de är ett tunt, tunt moln över hela himlen så solen kommer bara igenom lite grann så de känns olönt att ligga på altanen. Kanske skulle man passa på att packa upp sakerna man hade med till sollerön? Kanske skulle man tvätta lite kläder och allt de där andra man har tänkt att man ska göra? Men så ska man ju sätta igång med de också och de brukar ju vara där de går snett..
På torsdag ska jag få besök av min bästa Linnea som kommer åka med oss till u6 på söndag. Ska bli riktigt nice! :) 

pusspuss
/S