sista dagen i holland!

Dagen har hittills gått väldigt fort och det känns som det redan är kväll. Vakna tidigt och har handlat och slängt iväg Tracy till flyget med mera. Jag har inte ritkigt mått hundra denna veckan efter lotto decca med magen. Jag börjar bli riktigt frustrerad nu men idag har jag iaf inte haft ONT i den så det är väl på bättringsvägen nu hoppas jag, men dagen är ju inte över ännu så jag ska inte ropa hej!
 
Imorgon åker vi iaf tidigt till Frankrike och vi kommer sitta i bilen hela dagen, skönt att ha en dag där nere på söndag innan de drar igång på måndag! Det kommer bli en hård vecka och speciellt nu när jag haft en lite ostabil vecka. Men jag hoppas på att det blir bra endå!
 
Dags att packa iordning och ihop alla grejer igen, sånt kaos de kan bli bland så lite saker under så kort tid! ;) 
pusspuss /S

torsdagen den tjugonionde augusti

Igår hade vi en fin dag inne i Amsterdam med en båttur i kanalerna i centrum, lite shopping och mys. Skönt med lite girl time! Dock så går min mage fortfarande upp och ner så det är mindre kul! Men jag hoppas de försvinner snart...
 
Idag väntar en liten tur på cykeln och lite förberedelser för ardeche, planering och så vidare. Mitt flyg hem är nu bokat och jag bestämde mig för att faktiskt skippa sista dagen i Frankrike och flyga hem för att köra sista cup-deltävlingen i västerås. Det är ju ganska mycket pengar det handlar om så det känns som det är värt det! 
pusspuss /S

smiiile

Trots att helgen hade en del otur för lagets del så var det med ett leende på läpparna vi hade sällskap av varandra. Ardeche med dessa brudarna kommer inte bli något annat än helt FANTASTISKT! :) Bring it ooon!
 
 
 
pusspuss /S