uppvilad och klar för nya saker!

Idag är det alltså 3 veckor sen säsongen slutade och jag har kommit igång med träningen. Har dock kört lite för hårt på löpningen och har ont i ena hålfoten så det får bli lite lugnt på den fronten några dagar innan jag är påt igen. Har inte kunnat låta bli att hoppa upp på TCn några gånger, så idag tillexempel blev det nästan 2 timmar på stålhästen framför lagtempo VM! Riktigt motiverande och jag insåg dessutom hur mycket jag saknar tjejerna som jag spenderat hela säsongen med!!
 
Jag har ju som sagt varit hemma lite nu och jag känner att jag är tillbaka i rätt rytm i kroppen och knoppen igen efter all stress och så. Vad passar inte bättre då än att börja resa lite igen? ;) Redan på torsdag åker jag upp till karlskoga för att tillsammans med britterna Penny och Hannah hälsa på Johanna under 5 dagar! Efter det är jag hemma i 6 dagar innan jag åker iväg igen, denna gången till södra Frankrike för första träffen med nya laget. Ska bli riktigt kul att spendera 10 dagar ihop med dessa tjejerna! Känns också skönt att starta upp den strukturerade träningen som börjar i november på de sättet, lite bättre väder och en hel del timmar i sadeln! 
 
Annars har det inte hänt så mycket; lite jobbdagar ibland, träffa vänner, släkt och familj och så har jag haft en hel del lugna dagar i soffan för att riktigt vila upp mig så jag är ordentligt på g för en lång vinter! :)
Ja, lite tomt blir de utan dom
pusspuss /S

nytt lag och nya utmaningar -matrix fitness

Idag blev det officiellt, jag kommer att köra tillsammans med det Brittiska laget Matrix Fitness under säsongen 2015!!
 
Detta är ett lag som har tävlat mestadels i Storbritannien under sina första 5 år som klubblag och dom har varit en stor del i att utveckla damcyklingen i Storbritannien under denna tiden. Men inför nästa år satsar laget internationellt och blir UCI registrerade, vilket är otroligt roligt! Det är ett ungt lag där jag som 24åring (ja, 25 nästa år..) är en av de äldsta och det är många lovande talanger som är med i laget. Några av de mer erfarna cyklisterna är Lucy Martin och Laura Trott och jag ser fram emot att ha dom vid min sida! Även några tjejer som jag har kört ihop med tidigare i Boretti är med i laget, vilket blir riktigt kul!
 
Det är ett bra upplägg för säsongen och jag ser fram emot att få en mix av att kunna göra egna resultat och att jobba för mina blivande lagkompisar och jag har en väldigt bra magkänsla för nästa säsong. Det är ett härligt gäng tjejer jag kommer joina och jag hoppas att jag kan bidra med mina erfarenheter!
http://www.onthedrops.cc/sara-ollson-joins-matrix-fitness/
Twitter: @onthedrops
Instagram: @onthedropscc
 
Jag vill i och med detta också tacka Hitec Products för ett fantastiskt år på många sätt, jag har fått många underbara vänner i laget och massor med nya erfarenheter. Det har ju varit mitt första hela år utomlands och att ha fått köra för tjejer som Elisa, Ash, Audrey och Chloe bland andra har varit riktigt häftigt. Jag har utvecklats massor och har lärt mig så mycket. Sista delen av året när jag har fått vara med i Hitecs lagtempo lag i Sverige och på VM har speciellt betytt mycket och det tillsammans med Kina och Tour de Bretagne är några av mina bästa minnen från detta året! 
 
Tack till alla ledare, supporters och framför allt alla tjejerna i laget, vi har haft ett händelserikt år tillsammans och jag är glad att jag fått vara en del av det. Tack!♥
pusspuss /S