mot italien!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, glad, exalterad och uppe i varv. Idag rullar bussen mot Italien och det ska bli så skööööönt!! Jag kommer vara med som lite halvledare där nere så de ska bli riktigt kul. Jag hoppas folket som ska med är roliga för jag känner ju faktiskt bara dom andra 3 ledarna och busschaffisarna. :D
Internet finns på hotellet så imorgon kväll när jag har kommit mig i ordning så kommer jag antagligen slänga in något här! :)
Det är förövrigt fjärde gången jag åker till Italien detta året, i love it!

Mårten Kluck aka Kapten Kalling (en av de andra ledarna)
och jag på denna resan 2009.
pusspuss /S

italien imorgon!

Imorse var det till att stå upp tidigt för att åka med mamma till varekil och jobba. 8 arbetstimmar senare sitter jag nu hemma och gör lite ärenden på datorn och ska strax åka ner till SEB och jobba en sväng. Sen blir det hem och sätta igång med att packa, kanske är på tiden i och med att jag ska åka till Italien imorgon! Har ju inte änns börjat packa ännu!
Jag ska vara nere i göteborg 9,30 imorgon för att möta upp busschaffisarna som jag ska åka med ner till danmark där vi stiger på bussen. Ska bli skönt att komma iväg nu, de snurrar massa skit i skallen på mig, vet inte änns vad det är så det är lite jobbigt. Därför hoppas jag på att det försvinner i takt med att värmen ökar på vägen ner.
Ska också bli skönt att kickstarta vinterträningen med massa fina timmar på cykeln i sensommarvärmen i Italien! :D

pusspuss /S

pics from dave

I helgen träffade jag fotografen Dave Rietbergen från holland som har tagit bilder av mig både i holland och i vårgårda. Han hade med sig skivan med bilderna från vårgårda nu och här kommer några av dom.pusspuss /S