full rulle...!

Dygnet har just nu inte tillräckligt många timmar för att jag ska hinna med bloggen, tyvärr. Jag har fullt upp här nere i Italien så jag kommer att skriva om cupen, nerprioriteringen av damer och de där när jag har kommit till danmark. De flesta har väl endå läst/hört om det HOPPAS jag! 
 
Så länge kan ni ju läsa ett par sidor om det som länkas nedan.
 
http://www.bicycling.se/blogs/lisastrom/scf-briljerar-igen.htm
 
http://www.eurosport.se/cykel/cyklister-protesterar-mot-ojamstalld-cup-det-var-droppen_sto3685629/story.shtml
 
 
pusspuss /S

dags att höja rösten igen!

Då jag är i Italien som ledare med cykeltours.se så har jag ju inte riktigt tid att surfa lika mycket som vanligt så klart men idag har jag fått information från hemmaplan som gör att jag går igång och vill höja min röst igen. Det handlar om hur damcyklingen åter igen nerprioriteras som så många gånger förr. Det kommer att vara några röster som höjs lite extra i morgon om just detta så håll utkik på nätet. Vi måste hjälpas åt och säga vad vi tycker och tänker för att saker och ting ska hända och komma framåt.
 
Så imorgon ser jag fram emot att alla vi som tycker det är fel, visar de på ett eller annat sätt -smått som stort. Så, stay tuned för detta imorgon!
pusspuss /S

bra svensk cykeldag!

Enligt dagens väderleksrapport skulle de regna hela dagen lång men vi klarade oss med ungefär 5 droppar under dagens 4 timmars tur. :) Hade en bra dag i sadeln men med lite hängig kropp och knopp, vet inte riktigt vad det var men det känns iaf bättre nu efter att ja har vilat i sängen en stund.
 
Nu när jag har surfat omkring och sett lite resultat från dagen visar det sig att svenskarna har gjort bra ifrån sig ÄNNU en gång! Det går bra för sverige så här långt denna säsongen! Dagens resultat är en andra plats på världscupstävlingen här nere i Italien för Emma Johansson. I Gent-Wevelgem gjorde cramo tejerna ett bra lopp och fick till en 5 plats för Martina, 9 för Bella och 13 för Madde!! Grymma tjejer!! Sen verkar Kalle Immelsjö vunnit juniortävlingen som gick i det området också! Himla kul när svenskarna presterar utomlands! :)
 
Imorgon är det San Marino som ska besegras och nu ska jag strax i väg på ledarmöte och middag mm.
Hoppas allt är bra hemma för här är de toppen! :)
Haha söt bild på mig och Jukka idag från Magnus instagram! 
pusspuss /S