sista dagen i tjeckien!

Sista etappen på ingång, startar klockan 10.00 och kör 120km. Det är en rundbana med 7 varv på en 16km bana, upp och ner om vartannat. Ska bli kul då de är en bana som är mer liknande de vi är vana vid. Det verkar blåsa en hel del med. Låt slakten börja! ;)

Efter racet kommer vi tillbaka till hotellet för dusch, mat och slänga in packningen i bilarna, sen bär det av hemmåt. Tror inte jag hinner berätta här hur det går innan vi ska åka så de kommer isf imorgon!
Ha en fin dag där hemma i Sverige! ♥

pusspuss
/S

kungaetappen!

Mitt mål för dagen klarade jag och det var att bara överleva dagen. Benen kändes som dom är på väg mot rätt håll igen dessutom så de är skönt. Det var samma bana som förra året fast med ett aningen lättare avslut. Första berget var de värsta och jag tycker faktiskt om den. Jag kände även idag att jag kunde få in ett någorlunda flyt även om benen inte var på topp vilket var skönt. Hamnade med Bella under större delen av backen men hade inte det sista för att gå med henne när hon gick ikapp gruppen framför i slutet tyvärr. Så jag hamnade själv och hade sällskap av en av danskorna då och då. Efter andra berget blev vi 4 stycken som gick runt ihop och det tog på krafterna i vinden vill jag lova. När det var 25-30km kvar av tävlingen så kom Johanna ikapp oss tillsammans med ett gäng så vi blev ca 20 pers som körde i mål ihop. Jag släppte lucka i målbacken och det drog iväg rätt mycket men de gjorde mig ingenting då jag var trött som bara den och jag klarade endå maxtiden.

Känns skönt att ha tagit sig igenom denna prövningen också så jag får starta imorgon. Målet för morgondagen är att slå förra årets resultat vilket var en DNF (did not finish för dom som inte kan cykelpråket ;) Haha). Får hoppas att benen svarar ytterligare då, blir antagligen hård fart då de är en rundbana imorgon och det är snabba knixar istället för berg.

pusspuss /S

3 etapper gjorda, två kvar

Benen vill inte riktigt vara med mig ännu och jag fick nöja mig med en tid som var 1 minut och 15 sekunder sämre än förra året på exakt samma bana. Hade varken ben eller power! Menmen, bra genomkörare och jag gjorde så gott jag kunde för dagen så klart. Bara att härda ut och fortsätta plåga sig själv tills benen är tillbaka! Det kommer, så småningom.

I morgon har vi kungaetappen att se fram emot. Blir nervös så fort jag tänker på det och hoppas att benen svarar liiiite bättre imorgon iaf då vi har 3 ganska rejäla berg att ta oss igenom. Heja heja!

I övrigt är vi ett gott gäng här nere och jag trivs både med fina vänner, bra ledare och fint väder! Att köra med landslaget är alltid riktigt kul trots att man inte kan prestera som man vill!

Har massa bilder att lägga upp nu men internet är lite halvsegt för det så de får bli när jag kommer hem. Bjuder på en bild på hela tjejligan här iaf, liten plojbild från en "fotografering" idag. 

pusspuss
/S