skön dag

Är ganska trött tjej just nu... Det har varit en härlig dag faktiskt. En härlig helg om man ska tala stort! Blev hem körd av porschen förut och jag och Gustav tog med mamma på en tur runt slussen & höggeröd, för att det är morsdag såklart! Sen åkte han hem och jag tog mig en dusch. Sen blev det till att sola lite, tog även en promenad i solen med min kära lilla vovsing. Det blev en tur till kyrkan och tillbaka, ca 2km med andra ord. Ganska skönt att få röra på sig lite i alla fall om man säger så!

Jag har kanske inte pratat jätte mycket om hur jag mår det sista. Men saken är att det känns som det står stilla med det där... Går ju på penecilin tills på onsdag och det känns som den har hjälpt men inte fullt ut. Jag är fortfarande snuvig i snoken. Inte så mycket, men lite grann. Så jag kan nog glömma kortbane-SM också... Tyvärr!! Det hade varit så roligt att köra! Det går ju på en bil-racingbana nere i skåne iår! Men sånt är livet. Jag kommer tillbaka till höst hoppas vi på! ;) Det är i alla fall fyra veckor sedan jag var frisk.....

pusspuss /S

studentbal '09

Min bal igår blev lyckad, minst sagt! Jag hade sjukt kul och detta mycket tack vare Gustav, Emelie & Liza + porschen då! ;) De var lite halv stelt i början men de blev bara bättre och bättre! Efter den sjukt goda maten åkte jag och tidigare nämnda iväg med porschen på raggarrunda i uddevalla. Körde och sjöng "för vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten, för vi ska ta studeeeeeneeeeeeeen! Fy fan va vi bra/bäst!!!" ;) Haha vi körde förbi trädgårn, harrys och mortens och sjöng så vi blev helt hesa, vi körde upp för halva kungsgatan och runt halva stan! När vi kom tillbaka vart det dans och när jag fick världens skoskav och var varm och trött så åkte vi hem jag och Gustav. Vi stannade på mcdonalds på torp och köpte oss ett par cheesburgare och vatten sen bar det av hem till mig för att hämta min penecilin. Sen åkte vi ut till ellös för att sova! Jag kan säga att jag somnade på stört!

Tack för en sjukt kul kväll som jag inte lär glömma i första taget!


Vi anländer på Gustafsberg ;)


Åberg, Gustav & Sara


Martina, Olivia, Ida, Sara & Javiera <3


I, S, J, M, O, I, J, S, E -


Mingel


Emelie fyllde 19 dagen i ära så alla sjöng för henne! Ca. 210 pers.


Oxfilé, potatisgratäng & rödvinssås!


Sara & Gustav <3


Sara Olsson


Liza & Emelie :)


PORSCHE CAB!


PORSCHE CAB!


Vi träffade Emelies pappas kompis :P


Porscheeeeee!


Sen blev de dans ;) Haha!


Hahaha! En sån bild! xD


SKOOOOOOOOOOJ!!!


Denna bilden får avsluta en kanonkväll! <3

potäder & morödder

Smiket är klart och pannkakorna ligger i magen! Nu är det bara klänningen och smyckena kvar. Men jag väntar nog med dom en stund till! :P Gustav ringde precis och sa att han skulle äta den första färskpotatisen för iår, deras egna också! Så i veckan får jag nog första färskpotädera ja med och vem vet kanske lide morödder också! ;) Haha Lasse & Madde, tror ni någon fattar? ;)

pusspuss /S

puss på hunden <3