Gott nytt år & grattis till elin!

Nyårsafton! Dessutom fyller Elin 19år! :)

Sitter i Lisas rum och gör inte särskilt mycket, har ganska tråkigt. Bestämde mig för att inte åka skidor idag eftersom det inte är så kul att göra det själv... Men imorgon så!
Ikväll ska vi tydligen på någon middag och så. Har ingen större koll men. Det känns lite jobbigt just nu.. Har lite hemlängtan, tro det eller ej! Det är inte ofta jag har!! Men jag har knappt varit hemma något sen Gustav kom hem från NZ (4dec) och ja.. Då blir det väl så antar jag.. Dessutom saknar jag Gustav massor även om det var igår som vi var tillsammans sist. Men har man haft så mysiga dagar ihop så vill man inte gärna skiljas åt på nyår. Men men. Tur att jag har världens bästa lisa och att världens bästa kajsa kommer! :)

pusspuss /S

Grattis sötnos! :) <3


Miss you! <3

lindvallen nu

Tio timmar i bil & buss och sen gym på det. Då är man inte så pigg? Jag har iaf haft så mysiga dagar man kan ha och tänka sig! Gustav är så himla underbar! Nu är jag i sälen och Lisa är den som underhåller mig, vilket också är vääldigt bra! :) Plus att Kajsa & Jeppe har bestämt sig för att hälsa på också så dom kommer imorgon! :)


<3

pusspuss /S

28 minusgrader

Vi skulle ju åka skidor idag egentligen men när vi kollade temperaturen ute så blev vi lite tveksamma... -28grader! Men efter ett tag åkte vi bort till backen och skulle åka lite men då hade dom inte öppet idag pga kylan.. Tråkigt men men... Sen var det så att bilen inte startade också. Pga kylan. Men den är igång nu efter att ha stått med startkablar med volvon en stund. :) Jag hoppas på snöskoter idag om inte jag och Gustav åker till åsele nu. Vi får se hur det går!

Imorgon bär det av till sälen, till den där sötnosen Lisa Dahlberg! :) Åker hem på måndag, den 4e! :)
pusspuss /S
(Nej, inga bilder nu.. De kommer!)