semester dags!

Det verkar inte vara meningen att jag ska ha en dator, i måndags kväll tal den av och jag fick lämna in den på service..Såååå typiskt!! Igår morgon åkte jag till Danmark och hade en helt underbar dag men min nyhemkomna man. Idag har vi inte gjort många knop, lite shopping och nu mys hos Lasses mor och syster. 
 
Imorgon är tanken att vi ska åka ett par dagar till Spanien, girona, omadden 1a väntar ett event här i Danmark för Lasse. Den 2a åker vi till Lasses moster m familj som bor i Taiwan!! Det blir tyvärr inte så länge eftersom Lasse ska på läger så vi får 7 och en halv dag där nere. Ska bli riktigt kul!! Lasses 5åriga kusin har lovat ut sit rum till honom, bara hon får sova med mig! Haha! 
 
Jag kommer nog inte hinna lägga upp varje dag här tyvärr, speciellt inte nu när jag inte har något dator. Men jag kommer skriva så mycket jag kan. 
Bjuur på en bild från en kväll hos mormor i helgen.
pusspuss /S

lagtempo vm

Morgonen började med att mor min bakat bröd och vi har fram tills nu suttit och ätit långfrukost och följt lagtempo VM för damerna på twitter. Jag blir så arg över att det inte sänds NÅGONSTANS när damerna kör!!! UCI snackar om att dom vill förbättra för damerna och så skiter dom fullständigt i att låta de sändas på tv, det är ju för *** VM!? Men men. Twitter hade bra uppdateringar och jag hittade även mellantider också. Lululemon vann, inte helt oväntat, stort framför Rabobank och Orica! Hitec slutade på en 13e plats.
 
Dagen till ära regnar det för fullt och nu väntar jag bara in herrarnas lagtempo. Som sänds på tv... Surprise!!
 
Imorgon kör min man sitt VM och det ska bli mycket spännande att se!!
pusspuss /S