got poison on my mind

Kom hem för en liten stund sen från Lidköping. De har varit en lång dag med jobb, juridik i butik med gruppen och externredovisning som jag inte fattar något av, de är jag inte ensam om heller.. Imorgon blir de seminarium och att börja med nipen.. De är ganska mycket nu i skolan!
Skulle ju träna idag men jag hade verkligen ingen energi kvar så jag får göra de imorgon istället.. Ska försöka få lite mer plugg gjort ikväll med.. När jag kom hem väntade iaf en pizza på mig vilket jag verkligen behövde, massa energi! :P Så slut i huvudet!
Lite bilder från lördagens 40års fest.

pusspuss /S 

let life give you energy

Sitter med dom snyggaste hörlurarna som finns ;) och min nya mössa och halsduk och diggar till bra musik. Besöket på näl (käkkirurgen) gick bra och de verkar som att jag får göra första operationen redan i januari någon gång. Sen fortsätter vi efter nästa säsong är slut. Så om ett år är jag förhoppningsvis klar i munnen! De känns sjukt skönt men samtidigt är jag jätte orolig för operationerna, som iofs är rätt små men de är ändå operationer.
Jag håller på att ladda för en tuff dag imorgon. Massa plugg och lite jobb på morgonen. På tal om jobb ringde dom idag från stället jag är anställd på och fråga om jag ville ha mer jobb. På apotek i henån, ellös och svanesund. Jag känner att de blir lite mäktigt med 4 olika ställen så får se hur jag gör. Har till imorgon på mig att bestämma så..
Undrar ni kanske hur de går med att tillfriskna och träning? Jag hoppas på att jag är frisk nu och ska antagligen testa lite lätt gym imorgon!
Jaja, åter till måndagsmyset!

pusspuss /S

helgen i korthet

Dåligt med inlägg denna helgen ja! Skärpning!
I fredags kom trotsade Hulda snön och kom till mig och vi hade en mysig kväll med sex and the city 2 filmen. I lördags åkte hela familjen till torp och på eftermiddagen kom Liza hit efter jobbet. Vi åkte till ellös för att fira Gustav och Tomen som fyller 20 nu i dagarna. Vi var nere i sjöboden och de vart en bra kväll! Igår blev de en sväng till torp igen och sen bara mys i soffan.
Idag är de inte mycke som händer förutom att jag ska till käkkirurgen på näl klockan 3. Blir till att planera lite för framtiden, operationer och så om jag har fattat de rätt. Är lite spänd för de där.. Är inte direkt så att jag vill gräva mer i munnen nu men vad ska man göra, de är ju förhoppningsvis inte så mycke kvar nu!
pusspuss
/S