Svanesunds 3-dagars

En tränings vecka har gått sen cup-tävlingen i Värnamo och den har inte varit rolig måste jag säga! Mina ben har inte funkat över huvudtaget.. Har haft problem, speciellt uppför. Men i fredags, när hemmatävlingen äntligen drog igång, så kändes de faktiskt helt okej (med tanke på veckan jag hade haft innan, jag hade fortfarande problem, men inte lika mycket!). Jg slutade där 3a, 2 tiondelar efter Elin och Linn körde 14sek snabbare än oss. Jag hade ju inga större förväntningar på mig själv denna helgen eftersom den sista tiden har vart som den har vart med sjukdomar m.m.

Igår, lördags, så var det först ett GP på morgonen och sedan ett tempo som stog på progamet. GPt började väl helt okej, jag var absolut inte på topp men kände iaf att de inte var några problem att hänga med eller så. Jag blev 2a i spurten där Linn åter igen vann och Elin kom 3a. Nu låg jag 19sek efter Linn och kände mig ganska trött inför tempot. Men när jag väl skulle köra piggna jag till lite. Eftersom jag startade näst sist så var mitt mål att köra ikapp så många som gick, de var segt i början m en när jag väl kom igång flöt de på ganska bra. Det kändes kasst i uppförsbackarna men annars kändes det nästan som vanligt! Jag kom ikapp alla 4 som starta framför mig och vann tempoloppet med 57,3sek före Linn. Därför ledde jag totalt med 38sek, så det var bara att hänga med klungan in i mål på dagens linjelopp på 72km.

Vi startade 14.20 idag och de var väl inte den bästa uppladdningen att sitta vid målområdet och dega hela förmiddagen innan, men ändå. Jag var inte alls taggad för att köra 7mil innan måste jag säga! Men när vi väl hade kommit iväg så kändes de ganska kul ändå! Min uppgift var att bara bevaka Linn hela loppet, vilket jag även gjorde, testade även ett litet ryck tillsammans med Malin, men de var mest på skoj för att visa upp oss lite. Backen i allmag var väl inte min favorit denna dagen, som innan så hade jag de väldigt jobbigt uppför (dock inte som förra helgen, men de är väl svårt! Haha) men lyckades bita i och klara mig med klungan upp alla varven. Jag tyckte inte de var så mycket ryck och sånt idag faktiskt, de var ändå ganska lugn körning. Men fjärde och sista gången i backen så gjorde Madde ett ryck och jag tog Linns rulle, jag fick inte släppa den vad jag än gjorde! Och otroligt nog (!!!) så lyckdes jag bita i och ligga kvar på rullen (även om jag flåsa som jag vet inte vad!). På toppen var de bara dom tre proffsen Fahlin, Stenerhag och Josefsson och Madde, Linn och jag kvar! :O De var riktigt roligt att hänga me dom upp (även om dom kanske inte fick ta i lika mycket som jag, hehe :P). På toppen var det kanske 7-8km kvar till mål så jag la mig på rulle för att vila upp mig lite så jag skulle orka förlja med dom in i mål, eftersom jag var så trött. När de var 1km kvar kom taktiken in på riktigt! Ingen ville gå fram, vi hade knappt styrfart, men när väl spurten gick igång så låg alla i en klump och var ändå ganska jämna (även jag och Linn som hade juniorutväxling :O). Jag hittade en lucka mellan Madde och Linn och trodde att jag skulle ta de (mellan mig och Linn asså, dom andra var ingen ide att slå eftersom dom är elit och vi Juniorer) men blev tyvärr instängd när jag var emellan dom. Så slutade tvåa i min klass och sist i vår lilla klunga.

Jag vann alltså totalt! Riktigt skönt att vinna på hemmaplan! Speciellt när de har varit som de har varit de sista! :)

Tack för en rolig helg med laget, Igen! :) <3

Gustav, jag finns vid din sida hela denna jobbiga tiden. <3
R.I.P <3

Cup-seger för Madde och laget!!

Igår skrev jag ett långt och bra inlägg här men när jag skulle publicera de så försvann de! Så nu gör jag ett nytt försök att skriva lite! ;)

Yes!! Jag kunde köra söndags!! Fast jag var väl inte i någon form överhuvudtaget, men jag fick göra vad jag klarade av för laget iallafall. Vi skulle köra 8 mil på ett 16km varv, dvs 5varv. I slutet av varvet var det en ganska tuff backe. Eftersom jag hade varit sjuk och inte tränat på ca tre veckor så var jag inte mig själv i kroppen kan jag ju säga direkt! Men iallafall, första varvet var väl helt okej ändå, jag kände mig absolut inte på topp men jag tyckte inte de gick dåligt (med tanke på omständigheterna) heller. När vi närmade oss backen tänkte jag att jag lägger mig högst upp för säkerhetsskull så jag har något att falla på. Tur var väl de! För jag tog helt slut uppför, men hamnade längst bak i klungan på toppen. Jag la mig bak och vila upp mig lite sen var de på't igen! I backen på andra varvet var det ungefär samma sak. Sen på dom tre sista varven så började tävlingen på allvar för svanesund, vi hade gjort lite småryck innan också men de var nu vi började kontrarycka och lite sånt!

Jag kan säga att jag gjorde nog egentligen mer än vad jag klarade av hehe, vi ryckte, tog lite ryck och körde väldigt taktiskt! Vi hade jo Madde att tänka på, hon skulle behålla ledartröjan och vinna cupen totalt!
Ute på sista varvet tror jag dom flesta var ganska trötta, kanske speciellt alla svanesunds "hjälpryttare" som hade gjort allt för att hjälpa Madde. :) Men när det var 3-4km kvar så vurpade Johanna, Emma och någon oscarshamn tjej, pga en bil som körde förbi klungan, alla tryckte sig in mot högerkanten och vips så låg dom där. (Johanna fick åka till sjukhuset och fick en spricka i armbågen plus en hjärnskakning, stackarn!!<3 Emma fick skrapsår och den tredje tjejen vet jag inte riktigt.) När detta hände så sprack det i klungan och jag hamna tillslut själv och jag måste säga att uppför den sista backen var jag inte så tuff!! haha :P Jag Var helt slut, har aldrig varit så trött på en tävling innan! Men de har ju sin förklaring och jag fick ju åtminstonde hjälpt Madde att VINNA TOTALT och LAGET VANN OCKSÅ!! :D

Efter duschen tog vi på oss våra fina tröjor vi fått av Bussen där de stog;
Sveriges Bästa Damlag
Svanesunds GIF
2008

Tack för dom ;) Sen firade vi med pizza allihopa!! Hela laget var där utom våran extra åkare Kajsa Dahlberg ;) Som var i Jönköping hos sin nya pojkvän ;) haha, fast hon är sjuk så hon kunde ju inte tävla :/.

Igår så åkte jag ut och rullade på cykelcrossen (jag var väldigt trött sen dagen innan) med bror min. Jag var också i skolan en sväng på en föreläsning om UF (ungföretagsamhet) där jag och några till ska göra ett företag i ett år.
Egentligen är jag ju ledig måndagar och tisdagar fram till vecka 46 men jag fick ta mig in iallafall. Så idag vat jag inte riktigt vad jag ska göra, antagligen träna i uddevalla för sörsta gången sen innan Holland!

puss&kram Sara

värnamo??

Idag skulle jag egentligen åkt iväg med hela familjen och vår kära husvagn till värnamo, men det blev ändrade planer eftersom varken jag eller min bror, Pontus, är i slag för att tävla. Så nu är det bara till att vänta och HOPPAS att man kan få åka upp på söndag och tävla!! Jag kommer att se på söndag moprgon hur jag mår och så får vi bestämma då ifall jag ska tävla eller inte.. Jag vill verkligen köra nu, speciellet när jag inte har kört en enda cup-tävling iår.. men det återstår att se!! Nu är det iaf helg och jag får väl ta mig en titt på öppet varv för första gången i mitt liv här hemma på Orust eftersom jag inte får åka iväg och tävla!!

puss&kram Sara