onsdag

Gårdagens träning blev en hård en. Jag hade tänkt ta de lite lugnt men tjurskallig som man är så kör man ju så hårt man kan endå. Jag skulle bara inte släppa gubbarna när dom körde och de gjorde jag inte heller! Trodde inte jag skulle kunna köra så "bra" men å andra sidan har jag haft huvudvärk och på gränsen till slemig idag med.. Inte så bra!
Har suttit och kollat på nätet idag efter kläder till begravningen som är nästa fredag.. Vad har man på sig på en begravning egentligen..?

Gullig mamma jag har vaa!
pusspuss /S 

just shoot for the stars if it feels right and aim for my heart if you feel like

God morgon!
Det var en trött tjej som åkte ner och jobbade imorse så nu hinkar jag kaffe och försöker samla lite krafter för att kunna plugga i lidköping och träna idag. Vi har redan fått en inlämningsuppgit i externen och det är två och två man jobbar så jag hoppas verkligen jag slipper åka upp fler gånger än behövligt. Ikväll har jag tänkt åka in till UCK träningen och bli ifrån åkt av gubbarna, ska bli riktigt kul eftersom jag inte har träffat dom på halva sommarn!

pusspuss /S

en lång dag och lite beslut om kvarvarande delen av säsongen

Det har varit en lång dag för fröken olsson, först lidköping hela förmiddagen. Sen torp en sväng innan jag åkte upp till mormor. En man från Fonus var där och vi bestämde massor inför begravningen. Det kommer bli en väldigt fin sådan. Jag och mormor hade väldigt lika tankar i de som skulle väljas och det känns skönt att vi kan hjälpa henne iaf lite igenom detta. Jag förstår inte hur hon kan vara så stark som hon är, min älskade lilla mormor. ♥

Idag har jag kommit fram till att jag antagligen inte kommer tävla så mycket mer denna säsongen. Jag kommer starta svanesunds 3-dagars, men dock helt utan krav på mig själv. Efter 1 månad utan träning i princip och med allt som hänt denna helgen plus att skolan har dragit igång nu så prioriterar jag mormor och skolan först just nu. Jag kommer ändå inte ha en chans att få någon form mer denna säsongen. Så jag kommer starta med att träna en del cykelcross har jag tänkt. Men nu blir det sängen för denna trötta tjejen ska upp tidigt imorgon och åka till lidköping igen. Hoppas ni haft en underbar dag!

Terminens första dag i skolan och återförening med min skånska vän Sandra!
pusspuss /S