wedding -part 1, black & white

Igår kväll börjde jag photoshopa bilderna från brölloppet, men efter första högen så slutade mitt photoshop att fungera och nu verkar det vara helt dött?! Så får se när nästa bildbomd kommer men jag hoppas det ordnar upp sig! 
 
Här kommer iaf första bomben med bilder från min vackra Moster Anna och Simons bröllop! Enjoy!♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pusspuss /S

hills classic, aalburg & gooik

Vi har inte direkt något att göra här nere men konstigt nog så har dagarna plötsligt gått och nu är det torsdag, halva tiden i holland har gått! 
 
Tyvärr så var det ett missförstånd med gårdagens race då teamledaren hade sagt att det var ett criterium men det var tydligen ett tempo på drygt 20km. Så jag hade ingen tävling igår då min tempocykel är i sverige. Dessutom är racet imorgon inställt pga ekonomiska problem för organisationen så det blev ett bakslag då jag inte riktigt njuter av att inte tävla här nere. Dagarna är inte så lätta att fylla med något vettigt i denna byn så de blir lite frustrerande med nästan en vecka utan race. Men igår till exempel var vi med Jessica inne i Amsterdam och shoppade hela dagen så tiden flög iaf igår. :)
 
Helgen som gick var ju en hård en, som förutspått. 3 av hollands hårdaste endagars lopp på en och samma helg och mina första för året här nere. Fredagen var ju holland hills classic och känslan i kroppen var definitivt bättre än jag vågade hoppas på. När de splittrades i en av de branta, lite längre backarna så hamnade jag i andra gruppen men då nästa vägg kom strax efter så var den för tidig för mig och jag var en av de sista att tappa den gruppen och hamnade i 3e gruppen med bland annat Emilia Fahlin. Jag var rätt besviken över att ha behövt släppa gruppen framför men de var liiite för brant för mina ben den dagen. Min grupp var iaf sist att få gå i mål och en 46e plats fick bli en okej start på den internationella säsongen.
 
Efter racet hände de lite grejer som gjorde att jag fick sitta 5h i bil istället för 2h hem och humöret var inte direkt på topp kan jag säga. Stel som en hög stockar hamnade jag i sängen direkt när vi kom hem (SENT!) efter lite middag och sen var det upp tidigt igen dagen efter för nästa race. Inte den bästa uppladdningen jag haft för ett riktigt hårt race direkt men det var inte mycket att göra. Starten gick och kroppen var verkligen seg, efter 7km hamnade jag bakom en stooor vurpa där de som hamnade bakom i stort sett var ute ur tävlingen eftersom det var i ett skede då de gick fort i klungan. Kroppen började komma igång igen efter ca 20km men då var det redan för sent och jag hade hamnat i en grupp som blev avplockad efter 100km... Bakslag. 
 
Efter lite fler skitsaker så hade jag för mycket i huvudet och för lite fokus under söndagens race och låg allt för långt bak. Efter 30km kom första backen och jag låg nästan längst bak... = passera massa tjejer och komma i 3e gruppen efter lite hårt jagande utför, på platten och i backe nummer 2. I backe nummer 3 gick ensam ikapp 2a gruppen som inte var långt från första klungan. Började då känna att jag endå hade gjort något bra efter den usla starten. Då kom de en lång sträcka med jävlig kullersten och min kropp slutade fungera iprincip, har ju inte kört kullersten på 8 månader och jag är inte den bästa på de från början... Så alla passerade mig och jag gav upp efter halva sträckan. Det hade blivit för mycket kaos i mitt huvud efter helgens bravader och jag rullade tillbaka till målet ensam, besviken, och inte ens särskillt trött...
 
Nu ser jag fram emot de 3 racen som är kvar här nere på lördag, söndag och onsdag och hoppas på mindre strul! 
 
För att vara lite positiv nu då.. ;) Så känns det som att kroppen äntligen börjar kännas starkare efter en "halvkass" start på säsongen, kroppsmässigt. Jag har verkligen inte hittat någon slags form än så länge i år men nu är jag iaf ett steg åt rätt håll och det känns riktigt skönt att det börjar släppa! :)
 
Bilder från jagande på söndagen.
pusspuss /S

finally, off to holland!

Några få men fina dagar har passerat här nere i Danmark och nu har min man åkt mot tjeckien för att köra fredsloppet. Om några timmar åker jag till flygplatsen och åker ner till Holland, som jag har längtat!! 
 
I måndag var det en lugn och skön dag i lägenheten och igår var vi inte hemma någonting alls. Vi började dagen ganska tidigt med ett litet träningspass i spöregnet, Lasse skulle bli fotograferad och intervjuad i staden där hans far och morföräldrar bor så när vi kom till byn där Lasse har växt upp så lånade jag en bil och körde lite pace med honom ner dit han skulle. Efter lite bilder och intervjun, som jag också fick vara med på på ett hörn, så åkte vi och hälsade på släktingarna. Sen åkte vi hem en sväng och tvättade cyklarna och sen åkte vi direkt till jylland för att lämna min cykel hos Christina Siggaard. Hon ska köra i boretti i helgen och åker bil ner så hon var snäll och kunde ta min cykel så jag slipper den på flyget idag! Mycket snällt, så de tackar jag för!!
 
Nu sitter jag och tar det lite lugnt en stund, ska strax packa klart och göra allt i ordning innan jag åker mot flygplatsen.
Ser verkligen fram emot imorgon och helgen! Ska bli riktigt nice att komma ner till holland igen!! De verkar som vädret inte riktigt är som önskat, men vad ska man göra. Vi får hoppas på de bästa! Håll tummarna för mig hemma i sverige! :)
 
Bilder från i måndags, jag är med i ett hörn på alla. Kan ni se mig?? ;)
 
 
 
 
 
 
pusspuss /S