tisdag

Goddagens!
Det är skönt att vara hemma utan att resa iväg igen med en gång och kunna gå omkring och pyssla och greja lite. Jag har gått ute och fixat lite i trägårn idag, tyvärr blåser de väldigt mycket men det var härligt att gå ute i solen och plocka och greja endå!
 
Ikväll blir det träning med klubben och de ska bli lika kul som vanligt! :)
Saknar min älskling, kan knappt vänta tills han kommer hit på torsdag/fredag!! ♥♥
pusspuss /S

full rulle och årets första seger!

Godmorgon!
Sen i onsdags har jag verkligen haft fullt upp och de få stunderna som jag har haft lite tid har jag lagt på annat. Så här kommer en liten update!
 
I onsdags var jag ju nere i Danmark och de skulle handlas presenter till mor och far, tränas, ätas middag ihop med Lasse, Helle (hans mor) och Louise (hans syster) och så skulle jag packa mina grejer innan de var dags att åka hem på torsdag morgon. De blev en lååång dag, med ca 1 timma längre resa än vanligt pga struliga tågtider.. När jag äntligen kom hem fick jag sätta igång och greja lite här hemma då de va en heeel del kvar att göra innan fredagens kalas.
 
På fredagen var det upp ganska tidigt och städa, greja och handla massa inför kvällen. Vi höll på för fullt fram tills gästerna kom och de bliev så bra så! En riktigt trevlig kväll med nästan alla mor och fars syskon, vilket är måånga! Pappa har 6 syskon och mamma har 4, plus respektive och mina minsta kusiner. Mys!
 
Lördagen var de att stå upp tidigt och åka ner till skåneland för att köra årets första tempo, 30km långt. Det var långt ifrån ett toppåk från mig så jag var absolut inte nöjd. Jag har ju inte hunnit träna så mycket tempo ännu heller så de ska jag göra varje gång jag är hemma och har chansen! De var lite tråkigt att jag inte hade något heltöckt bakhjul då de användes av min bror uppe i skoghall, tur var väl de för han gjorde verkligen bra ifrån sig där uppe! Hela uddevallas gäng körde grymt vilket var kul att höra om! Marcus Kjelldahl till exempel blev 4a totalt i seniorklassen!! Malin och Emma fick massa pallplatser och så vidare!
 
Iaf, vi sov hemma under natten och åkte igen tidigt ner till skåne för linjeloppet. Det var några duktiga som inte kom till start så startfältet var inte direkt stort. Vi startade ihop med de 5 juniorerna som fanns med och jag får säga att dom höll farten bra och ville göra en bra tävling. Då de endast körde 6 varv och damelit körde 8 så lät vi dom köra sitt egna och med (för dom) två varv kvar fick 4 av dom iväg medans vi så lugnt stannade kvar där bak... De var inte lätt att få till någon bra och rolig tävling på bara 7 personer som var kvar av damelitarna. Så de blev en samlad skara in till spurten som startades upp redan 1km innan målet. Nina Gilljam (höllviken ck) satte in ett litet ryck och fick 10 meter på Edit Wilson som jag hade hjul på. Edit klarade inte av att täcka så med 600-500m kvar till mål så gick jag om och spurtade om och ifrån Nina och fick årets första seger!
 
Idag ska jag bara ta de lugnt, rulla lite och ladda upp batterierna för veckan som kommer.
Spurten på örestadsloppet.
pusspuss /S

helgen

Morrn!
Jag har inte haft mycket tid över till datorn senaste dagarna då de som vanligt händer saker mest hela tiden här nere. I lördags var jag ju och kollade på GP Herning, Danmarks hårdaste och mest prestigefyllda endagarslopp på säsongen. Ett UCI-lopp men ca 30km av grusväg i flera olika partier. Jag och Helle åkte med Tina och langade till grabbarna i Blue Water Cycling och fick iaf se lite av den knappt 200km långa tävlingen. 
 
I slutet var det 3 småvarv inne i stan i Herning som skulle avverkas och under dessa varvet hande Lasse tillsammans med en annan kommit loss och hade några sekunder ner till nästa grupp bakom på 6 (?) killar. Jag var så sjukt nervös, konstigt att man kan vara mer nervös för någon annan än för sig själv?! 
 
Lasse vann loppet och fick årets första lvg seger!! 
 
I går (söndag) så var de tänkt att jag skulle tävla men då vi kom hem sent från herning, båda två supertrötta efter en lång dag, så bestämde jag mig för att stanna i Odense och träna istället. Eftersom Lasse inte fått sitt körkort ännu så hade jag fått köra till och från tävlingen själv och med tidig start hade vi fått åka 05.30... 
 
 
pusspuss /S