sportig dag!

Halloj!
Imorse blev det tidigt upp för att lämna mor på jobbet och direkt åka in till uddevalla för att köra gym och efter det ett pass på TCn. Jag var då färdig med mina två pass redan klockan 9,30! Sen åkte jag hem och powernapa och såg på världscups premiären på längdskidor. Kul att det är igång igen!! Och kul att Sverige började med en pallplats på herrsidan.
 
Nu är det helg igen och på söndag är vi redan inne i december!! Vart tog november vägen?! Det var länge sen den månaden gick så fort som den har gjort. Och skönt är väl det... :)
Sneak peak på nya carbonhästen!
pusspuss /S

team weekend

Dagarna rullar på med timmar på cykeln, styreträning och en och annan jobbdag då och då. Helgen gav en riktig boost med första team träffen med Hitec Products! 10 av 13 tjejer som 2014 laget består av var på plats. En mycket bra helg med skratt, god mat, fotboll, bergsvandring, bodypump med mera. Mycket trevliga dagar som gett både inspiration och motivation inför resterande vinterträning och framför allt för säsongen!
 
Idag är väl egentligen första dagen efter helgen som jag inte längre har träningsvärk, jag har haft lite svårt att både gå och röra mig överhuvudtaget sedan i fredags kväll när vi spela fotboll! Värk i fötter, lite benhinneinflammation och massa träningvärk var resultatet av en rolig kväll i fotbollshallen! Fick iaf mitt livs första fotbollsmål! ;) Under resten av helgen ökade ju dessutom träningvärken i och med de andra aktiviteterna vi gjorde. ;) Jag var inte den enda som hade svårt att röra mig kan jag säga! Haha.
 
Idag ska jag testa min nya partner in crime, scotten som jag fick med hem från Norge. :)
 
pusspuss /S

en helg att se fram emot!

Jag är ganska trött på att vara hemma hela dagarna men denna veckan har endå gått rätt fort. Jobbade i tisdags och idag har jag spenderat dagen med mor och mormor. Mysigt!
Kylan har börjat tränga sig på på riktigt nu och jag kan inte påstå att jag trivs. Om det ska vara runt nollgradigt så kan vi väl iaf få slippa detta regn och rusk?! Brr...
 
Imorgon åker jag tidigt ner till landvetter och tar mig ännu en gång till Stavanger, denna gången för team helg som jag har sagt tidigare. Ska bli väldigt kul och jag ser verkligen fram emot att lära känna alla tjejerna! :) 
 
pusspuss /S