november; årets tråkigaste månad!

Jag känner att jag inte har någon lust att skriva om mina just nu ganska trista dagar om jag inte har något speciellt att skriva om. Tyvärr har det inte blivit mycket jobb hittills och det tar lite på lusten på det mesta eftersom jag är ganska beroende av att få in några slantar såklart. Så just nu är mina veckor mest fyllda med träning och någon enstaka jobbdag här och där. November; årets tråkigaste månad! Längtar till december då lite mer kommer att hända!
 
Förra helgen däremot var den bästa på länge! Efter 3 veckor fick jag se min man igen under de två dagarna han var hemma i danmark. Vi firade helgen innans 1års dag och ja, det var en helt perfekt helg! Mycket välbehövligt, speciellt med tanke på att det denna gången är en månad innan han kommer hem igen. Han åkte natten till måndagen till Mexico och han kommer inte hem förens 10e december.
 
Vad har jag då att se fram emot den närmsta framtiden? Ja, bland annat ska jag till Stavanger igen om 1vecka! Ska bli riktigt kul att träffa hela laget (förutom de 3 som bor i australien och sydafrika)! :) Det är en information och lite teambuilding helg jag har att se fram emot och jag kommer dessutom få hem en ny skönhet därifrån också! En Scott, blir dessutom min första lvg cykel någonsin med shimano! Så de blir lite annorlunda. Kommer såklart upp lite bilder och så när den kommit hem!
 
Annars då? Jo, jag var igår för sista gången NÅGONSIN (om det inte händer något såklart) hos specialist tandläkaren i uddevalla, en koll så här nästan 1 år efter den slutgiltliga operationen! Så nu är jag helt och hållet färdig där vilket känns skönt! 
 
Jag har ju gått där i några år nu och det var lite kul att sköterskan hos den ena av de två läkarna jag haft mest hade sedan april månad sparat en artikel av mig i bohusläningen uppe på en hylla i tandläkarrummet som hon visade mig! Hahaha, då har man väl varit där lite för många gånger kanske! ;)
 
Såhär ser mina dagar mest ut:
 
pusspuss /S

Kommentera här: