lycklig tjej!

Kom fram till Italien igår, landade runt 19 tiden på Anconas flygplats efter en lång dag med tåg, väntan och flyg. När vi sen en timma senare kom fram till hotellet här i Misano Adriatico så tog vi oss på en gång ut och letade matställe. Hamnade på ett ställe i närheten här som man brukar gå till när man är här och vi hade sån tur att det var första kvällen som det var öppet, dock bara för ägarens vänner men vi fick komma in också. Gratis pizza och dricka och så fotbollsmatchen mellan milan & barcelona på storbild. En riktigt trevlig kväll blev det! Eftersom cykeltours.se kommer ner varje vår och höst när inga andra turister har börjat komma/kommer längre så blir det en lite extra bra stämmning mellan vårat gäng och lokalbefolkningen, dom liksom värnar om oss.

Idag blev det 3,5 timma komma-igång pass med lite små backintervaller och en fika i pesaro. Fintfint! Blev en stund vid poolen efter det och sen middag på samma ställe som igår. Vi är nu 9 personer här nere efter att 2 kom hit idag och vi var 7 som kom igår. Imorgon kommer två till och sen kommer bussen med de flesta andra på lördag. Det är med andra ord ganska lugnt än så länge vilket kan vara ganska skönt.

Så fort jag kommer ner hit så lever jag som i ett lyckorus typ, älskar verkligen att vara här. Italien, Misano, allt som tillhör. Just love it!

Btw, 26 grader idag!



pusspuss /S

Kommentera här: