i ♥ italy

Flygresan lördags gick fint och de var en väldigt lugn sådan! Blev hämtad av Stefan och Beata och sen snabbt i säng när vi kom hit till de mysiga lilla huset. Igår morse var de tidig uppstigning för att åka till granfondot, som tur va så blev de 87km istället för 14mil! När vi kom fram backa Stefan och Beata ur ;) så jag ställde mig helt ensam bland 960 italienare som inte pratar någon engelska typ. Dom kör på sjukt fort på dom där loppen så jag fick bita i bra och fick ett fint träningspass. Sista 10km hade jag inte mycket kvar i benen så då körde jag själv resten. Resten av dagen bestod av mat och att ligga däckad i sängen!
Idag tog vi sovmorgon och möttes av några solstrålar när vi tittade ut. Dessutom var de varmare än på ett bra tag enligt Stefan! Med tanke på att de stod på nätet att de skulle bli regn så vart jag riktigt nöjd!
Så vi tog oss ut på en runda på 5 timmar med en del backar, ett par depåstopp på vägen, ca 12grader och moln med lite sol då och då. Sista backen var på 3-4km och där fick jag plötsligt massor med energi så jag körde på hela vägen till toppen. De sjuka är att jag orkade köra på hela tiden! Jag menar när vi hade kört 1,40 så trodde jag att jag skulle vägga inom en halvtimma!! Här snackar vi ojämn. Därför känner jag verkligen att jag behöver alla timmar jag kan få nu!
Nu har vi ätit lunch och några ärenden ska göras nu är de tänkt.

(Bilder kommer!)
pusspuss /S

Kommentera här: