augustis tävlingar, vårgårda och halden!

Imorse kom schemat för augusti på mailen och jag måste säga att den här månaden kommer bli super på tävlings fronten! Jag har hela 4 världscups tävlingar varav 2 i Sverige plus det nya UCI etapploppet i Halden! (Schemat kan alltid ändras men så ser det ut nu.)
 
Månaden startar upp med Sparkassen Giro i Tyskland nu på söndag där jag, Lauren, Emilie, Tone, Thea och Julie kommer att stå på startlinjen. Efter det blir jag hemma en helg innan Tour of Halden drar igång 15-17 augusti. Jag ser sjukt mycket fram emot den här tävlingen, dels för att min vän och lagkompis Emilie kommer från Halden och jag har hört att det kommer att bli ett riktigt riktigt kalas arrangemang! Men också för att det är så nära hemma, det känns lite som hemmabana. Ena starten går dessutom i mitt underbara Bohuslän, närmare bestämt Strömstad!! Jag har tävlat runt Halden sen jag var liten och känner till många av vägarna. Det var även just där, som jag körde mina första tävlingar med Hitec Products i slutet av förra året! Ja, det kommer bli speciellt att se en stor del av världseliten komma hit och att få vara med i ett nytt UCI lopp på "hemmaplan" känns så himla kul!
 
Sen blir det lagmys med laget innan vi åker vidare till Vårgårda och kör ännu ett par tävlingar som känns som hemma! Även detta är en speciell tävling för mig, en av mina favorit tävlingar! då stora delar av cykelsverige OCH cykelvärlden möts är det en väldigt unik helg. Det är en fantastisk tävling och jag är mycket glad över att inte bara köra linjet i år utan också lagtempot! Jag har kört det en gång tidigare, 2011 med landslaget. Det var en häftig upplevelse och det är jag säker på att det blir även denna gången! Dessa race går datumen 22a och 24e.
 
Som det ser ut just nu så avslutar jag månaden med den sista världscupen i Frankrike!
 
För de som har lust att komma och se på tävlingarna i Halden så är ni väldigt välkomna, det kommer bli en folkfest vad de låter! Sen går det även ett motionslopp för tjejer/damer samtidigt, lördagen den 16 augusti! Loppet stöttar upp den nya internationella tävlingen, en del av startavgiften går till bröstcancer forskning och man får en mysig och härlig dag på cykeln för att avsluta med att se målgången för oss!
Jag hoppas många kommer och hejar fram mig och mina Hitec teamisar under dessa två tävlingarna uppe i scandinavien!
 
Bjuder på lite pics från 2011 i Vårgårda!
 
 
 
 
 
Får se om jag får någon support i år! ;) 
 
 pusspuss /S