valborg

Sitter hemma och har lite småtråkigt... Har kollat in massa cykelbloggar och hemsidor. Man blir sjukt inspererad av att läsa vad till exempel Emma Johansson, Susanne Ljungskog, Marie Lindberg, Isabelle Söderberg & en del andra proffs skriver, om deras tävlingar med bilder och annat skoj! Jag skulle gärna vilja läsa om Emilia Fahlin också..., men hon har ingen blogg eller hemsida eller? Någon som vet?

Jaja. Jag sitter och funderar på vad jag ska göra här näst. Kanske hänga upp lite tvätt? Kanske börja packa? Kanske göra mig lite te? äta glass? Haha! Jag tycker att tiden kan gå lite snabbare så att Gustav kan komma snart eller något sånt.

Det är ju föresten valborg idag, och för den som vill veta vad jag ska göra får veta de nu! Det är ju en "festdag" för de flesta ungdomarna, även så för mina vänner. Min klass ska därför åka till Gustavsberg, eller vart var det? Ja iaf, dom skulle grilla och ha det mysigt. Jag känner dock att åka in till Uddevalla och sedan ha problem med att ta sig hem på kvällen och frysa och ha sig dagen innan tävling inte riktigt var något jag längtar efter. Så jag följer istället med Gustav och några andra vänner och grillar hos Bagge! Kommer nog bli väldigt mysigt, de ryktas om brännboll & fotboll, vi får väl se hur mycket av de jag kommer vara med på med tanke på tävlingen i helgen. Men det ska iallafall bli riktigt mysigt och jag slipper tänka på att någon måste hämta mig 3,5mil bortifrån mitt hem, istället blir det 5km! Lite behagligare om man säger så, även om jag gärna hade åkt med mina klasskompisar också!Saknar Moster & Johanna jättemycke!
Har inte träffat Anna på typ 6 veckor & knappt Johanna heller! :(

pusspuss /S