rapporter fran holland

Nu sitter jag har pa vandrarhemmet och har lyckats fa tag i en dator. :P
har kommer lite rapporter fran tavlingen.

mandag: Prolog 200m det finns inte sa mycket att saga, man hinner inte anns tanka och nar man ar i mal sa forstog man inte vad som hadehant, hehe :P Jag fick en 29plats ca. 1,5sek efter vinnaren.
Efter prologen pa morgonen sa korde vi vart forsta riktiga lopp, ett GP pa 7varv runt en 3,4 km.
det gick fint, jag satt med i klungan och hade inga svarigheter.
Tisdag: Det var meningen att de skulle vara ett linje med ett varv pa 9km men vi startade sist av klasserna, kl. 15,20, da var ett ovader med sporegn och aska pa vag.. sa nar vi stog i start follan, nastan 100pers, sa sager dom att om de hinner borga regna nar vi kor sa skulle domn stanna oss och ta ett beslut om vi skulle fa fortsatta eller inte eftersom pavén blir sa hal. Sa dar stog vi, en del av oss var nog lite radd for vad som komma skulle, bland andra jag, men 5min efter vi fatt beskedet om det sa fick vi veta att dom hade kortat ner varvet till ett 4km varv, och vi skulle kora 7varv. Sa va drog ivag och pa andra varvet borjade regnet komma sa smatt. Jag blev lite radd men hangde i. Ut pa tredje varvet slappte jag pa pavén p.g.a. radslan jag hade, de inte bara sparegnade vid det laget utan blixtrade runt omkring oss ocksa. Sa nar vi gck ut pa fjarde varvet plingade dom i klockan och dom hade beslutat att loppet var over, det var bara ett varv kvar, sa anna, som jag korde med, och jag korde garnet for att inte tappa allt for mycke sekunder och vi drog in lite pa sista varvet, vi fick en minut pa klungan. Jag blev valdigt besviken men far se det positiva, och under de omstandigheter som  faktiskt ar och var sa var det anda ganska bra.
Onsdag(idag): Idag var det ett akta GP lopp, 1,8km bana med 22varv. Det var riktigt roligt men mycket jobbigt. Jag Startade langt bak och fick avansera pa egen hand, det tog pa krafterna att avansera da jag fick gora det under tiden som det gick fort och klungan var utdragen. Sa jag fick ta i en hel del, Men i kurvan innan och efter mal sa var det pavé stracka och jag kande mig inte helt saker dar, sa darfor tapade jag min placering pa nastan varje varv just dar, da fick jag borja om pa nytt igen. Men under 3-4 varv var jag hyffsat langt upp men gled tyvarr bakat igen da de saktade av lite. Val i mil var jag 49, bak i klungan. Men till alls gladje sa kom Emma 2a pa etappen!! Det ar vi alla lika glaa for i hela laget!!

Imorgon blir det ett klassiskt linjelopp, 6mil och en bit med riktigt dalig och svar pavé. Det ska bli riktigt kul!

Forutom tavlingarna sa har vi det jatte roligt har nere! Vi sjunger och dansar och har till och med skaffat oss engelska vanner! Sa har gar det ingen nod pa oss! ;P
Men saknaden av gustav ar enorm, det ska bli skont att komma hem till honom pa sondag! :)<3

Jag aterkomer med mer rapporter forhoppningsvis i veckan, om jag far tid! :)
Ha det fint hemma i varmen! Pussar // en glad tjej pa aventyr!!