Svanesunds 3-dagars

En tränings vecka har gått sen cup-tävlingen i Värnamo och den har inte varit rolig måste jag säga! Mina ben har inte funkat över huvudtaget.. Har haft problem, speciellt uppför. Men i fredags, när hemmatävlingen äntligen drog igång, så kändes de faktiskt helt okej (med tanke på veckan jag hade haft innan, jag hade fortfarande problem, men inte lika mycket!). Jg slutade där 3a, 2 tiondelar efter Elin och Linn körde 14sek snabbare än oss. Jag hade ju inga större förväntningar på mig själv denna helgen eftersom den sista tiden har vart som den har vart med sjukdomar m.m.

Igår, lördags, så var det först ett GP på morgonen och sedan ett tempo som stog på progamet. GPt började väl helt okej, jag var absolut inte på topp men kände iaf att de inte var några problem att hänga med eller så. Jag blev 2a i spurten där Linn åter igen vann och Elin kom 3a. Nu låg jag 19sek efter Linn och kände mig ganska trött inför tempot. Men när jag väl skulle köra piggna jag till lite. Eftersom jag startade näst sist så var mitt mål att köra ikapp så många som gick, de var segt i början m en när jag väl kom igång flöt de på ganska bra. Det kändes kasst i uppförsbackarna men annars kändes det nästan som vanligt! Jag kom ikapp alla 4 som starta framför mig och vann tempoloppet med 57,3sek före Linn. Därför ledde jag totalt med 38sek, så det var bara att hänga med klungan in i mål på dagens linjelopp på 72km.

Vi startade 14.20 idag och de var väl inte den bästa uppladdningen att sitta vid målområdet och dega hela förmiddagen innan, men ändå. Jag var inte alls taggad för att köra 7mil innan måste jag säga! Men när vi väl hade kommit iväg så kändes de ganska kul ändå! Min uppgift var att bara bevaka Linn hela loppet, vilket jag även gjorde, testade även ett litet ryck tillsammans med Malin, men de var mest på skoj för att visa upp oss lite. Backen i allmag var väl inte min favorit denna dagen, som innan så hade jag de väldigt jobbigt uppför (dock inte som förra helgen, men de är väl svårt! Haha) men lyckades bita i och klara mig med klungan upp alla varven. Jag tyckte inte de var så mycket ryck och sånt idag faktiskt, de var ändå ganska lugn körning. Men fjärde och sista gången i backen så gjorde Madde ett ryck och jag tog Linns rulle, jag fick inte släppa den vad jag än gjorde! Och otroligt nog (!!!) så lyckdes jag bita i och ligga kvar på rullen (även om jag flåsa som jag vet inte vad!). På toppen var de bara dom tre proffsen Fahlin, Stenerhag och Josefsson och Madde, Linn och jag kvar! :O De var riktigt roligt att hänga me dom upp (även om dom kanske inte fick ta i lika mycket som jag, hehe :P). På toppen var det kanske 7-8km kvar till mål så jag la mig på rulle för att vila upp mig lite så jag skulle orka förlja med dom in i mål, eftersom jag var så trött. När de var 1km kvar kom taktiken in på riktigt! Ingen ville gå fram, vi hade knappt styrfart, men när väl spurten gick igång så låg alla i en klump och var ändå ganska jämna (även jag och Linn som hade juniorutväxling :O). Jag hittade en lucka mellan Madde och Linn och trodde att jag skulle ta de (mellan mig och Linn asså, dom andra var ingen ide att slå eftersom dom är elit och vi Juniorer) men blev tyvärr instängd när jag var emellan dom. Så slutade tvåa i min klass och sist i vår lilla klunga.

Jag vann alltså totalt! Riktigt skönt att vinna på hemmaplan! Speciellt när de har varit som de har varit de sista! :)

Tack för en rolig helg med laget, Igen! :) <3

Gustav, jag finns vid din sida hela denna jobbiga tiden. <3
R.I.P <3

Kommentarer:

1 Lisa:

Grattis! :) Jag saknar dig väldigt mycket!! <3

Kommentera här: